Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia n79 Programlar Electronıc'Den
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC
Üye
Konu Sahibi
Devamı olacak dostlar emin olun ancak Okul işlerimi yoluna koymam lazım sonra sizler ile olacagım sınırsız ...
recep002100
Üye
n79 için x poler kurulmuyor
TaZZzZ
Üye
saol..
abb94
Üye
emeğine sağlık
sero58
Üye
eline sağlık üstad
Trojan.exe
Üye
Emegine Saglik.
N79
Üye
arkadaşlar merhabalar n79 da face okeye girebilmemiz mümkünmüdur acaba
szxc
Üye
n79 uma n gage oyun bulamıyorum
gokhan9410
Üye
Teşekkürler...
imparator34
Üye
mrb kardeşler sizden bir şey rica etsem n 79 dan fax çekme programı varmı link verebilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim
naif72
Üye
teşekkur ederim
polo291
Üye
sğl
wildtiger223
Üye
saol ama skyfire türkiyede calısmio artık
bay kıytırık
Üye
yeni rogramlarınızı bekliyorum
dearlover
Üye
teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
eyvallah
umit0121
Üye
bir teşşekürde benden
hakkı123456
Üye
eywalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
eywallahhhhhhhhhhhhhh
eywallahhhhhhhhhhhhhh
CoDeYs
Üye
emegine salık
yunusemre2737
Üye
kardeşim ben kilit kodunu unuttum ne yapmam lazım ?
kardeş telfn numaralarını sim e kopyala foto, mp3, video ne varsa hafıza kartına taşı bunları dememin sebebi rehber galeri sms telefonda ne varsa silinecekşimdik telefonun bataryası dolu olmalı sim kartı hafıza kartını çıkart telfon kapalı konumdayken * 3 arama tuşuna basılı tut ve sakın bırakma enson açma kapama tusuna basılı tut bu arada hiç birisini bırakma telefon açılıcak nokianın logosu geldikten sonra sana ülke seçmeni istiycek ozaman tuşları bırakabilirsin ülkeyi türkiye olarak sec ve zaman dilimini ayarla telefonun dili ingilizce olarak gelicek ayarlardan türkce yap ve tekrar kilit kodu gir ve 1 2 3 4 yaz Olmadıysa ana ekranda *#7370# yaz önüne gelen seçeneğe evet de telefon kapanıp açılacak NOT : BU YAPTIRDIKLARIM TELEFONA ZARAR VERMEZ 1. YAPACAĞIN HARD FORMAT 2. YAPACAĞIN SOFT FORMAT SADECE FORMAT ATIP İLK ALINDIĞI HALİNE DÖNMESİNİ SAĞLAR EĞER SONUC ALAMASSAN YAPABİLECEGİM BİR ŞEY YOK BENİM