Nokia n79 Programlar Electronıc'Den

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silvermaverick

Üye
eline sağlık

emreemix

Üye
hepsi harika sağolun

kerempeker

Üye
Slm arkdaslar n79 u yeni aldım. Bana office kullanacak program lazım. önerilerinizi bekliyorum

yalangezen

Üye
teşekkürler kardeşim

bakiroglu

Üye
çok teşekkür arkadaşım

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur eden tüm dostlar sizler saolun güle güle kullanın paylasmak güzel şey iyi forumlar by:oke:

cozturk

cozturk

Üye
serhat abim yeni ekleyeceğin proları sabırsızlıkla bekliyorum....teşekkürümü verdim çünkü hakettin :op::op::op:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
serhat abim yeni ekleyeceğin proları sabırsızlıkla bekliyorum....teşekkürümü verdim çünkü hakettin :op::op::op:
Seviyorum seni cihat kardesım bekle bombalar gelıcek iyi forumlar by:oke:

levo38

Üye
arkadşlar muvee yapma programı varmı acaba yada resimleri slayta koyup müzik ekleme felan

seversem26

Üye
tşekrl

by_ecdad

Üye
slm arkadaşlar 6710 u yeni aldım. Bu programlar ondada çalışırmı? Yardımcı olurmusunuz

robiscik

Üye
arkadaşlar benim n79 telefonum var, ve 90 günlük navigasyon hediye otomatik olarak geldi teli aldıgımda, ama araba ile bir yere gideceğimde bunu nasıl calıştıracağımı bulamadım , yani bu navigasyon nasıl kullanılıyor yürürken ve araba kullanılırken bana yardımcı olabilirmisiniz?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim n79 telefonum var, ve 90 günlük navigasyon hediye otomatik olarak geldi teli aldıgımda, ama araba ile bir yere gideceğimde bunu nasıl calıştıracağımı bulamadım , yani bu navigasyon nasıl kullanılıyor yürürken ve araba kullanılırken bana yardımcı olabilirmisiniz?
Kardesım ilk önce kontor olmalı cunku oparatör üzerinden nete gırmen gereklı ardından nokia maps den lisanslar bolumunden lisansını aktif yap 90 gün boyunca beleş navigasyonun aktif olsun zaten gerisii kolay cıkıs yerını belırle varıs yerını belırle başla dea oda sana anlatsın yol gostersin by :oke:

robiscik

Üye
peki , atıyorum 100 kilometrelik bir yola gittik, bu yol boyunca sürekli şebeke uzerinden bağlantı sağlanacakmı ? ortalama kaç kontor gider?

cozturk

cozturk

Üye
peki , atıyorum 100 kilometrelik bir yola gittik, bu yol boyunca sürekli şebeke uzerinden bağlantı sağlanacakmı ? ortalama kaç kontor gider?
Nokianın gps si ne yazıkki ücretsiz değil...Navigasyonu çok kullanan birisiysen alıcaksın 100mb internet paketi avea da 25 kontör(Turkcell i bilmem).0 kontör gider...Böyle yapmazsan çok kntör gider..Telefonu ilk aldıgımda turkcell bi hatla navigasyonu kullanmıstım.Fatura 50tl kabarmıştı...
:vur

robiscik

Üye
peki arkadaşlar ben navigasyonu çalıştırmayı başardım ama , sesli navigasyon hediyesi olmasına rağmen (3 aylık ) neden ses vermiyor? bu ayarları yapmasını bilen varmı ? yardımlarınız için teşekkürler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar ben navigasyonu çalıştırmayı başardım ama , sesli navigasyon hediyesi olmasına rağmen (3 aylık ) neden ses vermiyor? bu ayarları yapmasını bilen varmı ? yardımlarınız için teşekkürler
Burası sorunlarınız için açılmış bir konu degıl dostum symbıan destekde n79 funcluba yaz orada cevaplanacaktır soruların by:oke:

legend_006

Üye
teşekkürler dostum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt