Telefon Tavsiyesi NOKIA N79 mu? yoksa NOKIA 6210 Navigator mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

00017

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N79 mu? yoksa NOKIA 6210 Navigator mu?
Selam Arkadaşlar NOKIA N79 NOKIA 6210 Navigator arasında kararsız kaldım sizce hangi daha iyi kullanan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim ayrıca 600 TL daha iyi bir telefon bulabilirmiyim
cevaplar için şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş ikisi arasında kaldıysan N79 u tavsiye ederim..sitede onunla ilgili bir sürü yorum bulabilirsin..hem 5 mp kamerası hem wi-fisi ile 6210 u çok geride bırakır..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Tabiki n79 Her türlü 600Tl ye alacağın en iyi telefon N79

topcucws

topcucws

Üye
kardeş tabiki n79 almalısın özellikler uçuyo. bu arada n79 vatan bilgisayarda 554tl

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:):)

buraq85

buraq85

Üye
n79 kardeşim özellikle şu radyo vericisi özelliği süper hangi arabaya binersen bin müzük listen yanında.. navigatr alıp boşa para verme..

sezgin1842

Üye
ben navigatior aldım oakdarda kotu bi tel deil n 79 alıcaktım aslınca babamda alalım istersen dedi daha once 6600 vardı takozlardan bıktım için almadım D: ama navigatior dan tek kotu yonu buyukluu gerisi guzel

AlpReis

AlpReis

Üye
Ben de araştırdım N79 da karar kıldım.

bekirbirim

bekirbirim

Üye
n79 al

jackalx_06

jackalx_06

Üye
wifi için n79 derim.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
gg de o fiyata 1 -2 aylık N85 bulabilirsin benim tercihim N85 olur ama ben illada sıfır alcam diyosan N79 tabiki wi-fi var

Master_Evil

Master_Evil

Üye
n79 al diğer telefonda fm transmitter var mı bilmiyorum ama evde arabada radyodan kendi mp3lerimi dinliyorum fm transmitter özelliğini resmen wifiden çok kullanyorum buda bi bakış açısı:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
n79 al diğer telefonda fm transmitter var mı bilmiyorum ama evde arabada radyodan kendi mp3lerimi dinliyorum fm transmitter özelliğini resmen wifiden çok kullanyorum buda bi bakış açısı:)
çok haklısın ama ben yazmayı unuttum dogru wi-fidan daha çok kullanılıyor özellikle arabada süper oluyor..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kesinlikle N79, Navigatore para yok ..

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Sorulmaz bile N79 u tek gecerim.

mkmkmkmkmkmk

Üye
ya arkadaşlar kafayı yiyecem ya n79 alacam ama radyasyon 1,40 . Nedersiniz

metalyildiz

Üye
n79 u yeni aldım arkadaşlar sitesindende kıyaslayın piyasada bulnan tüm nokia modellerindeki özellikler mevcut affetme harika bir telefon

harbiyelim

Üye
Bende 2 ay kadar önce aldım N79 u , çok fonksiyonlu ve güzel bir telefon fakat tuş yerleşimini nedense rahat kullanamadım. Daha önce yine nokia 6300 kullanıyordum ve tuşları bir çok telefona nazaran çok rahattı, n79 da sıkıntı duyacağın tek sorun tuşlarını rahat kullanamamak olacaktır arkadaşım, onun haricinde gözünü kırpmadan alabilirsin bence...

havaci27

Üye
ya mıllet n 79 da n73 gıbı yavas mı yoksa hızlımı calısıyor ... ağır tellerı hıc sevmem ... n73 kullanıyorum ve mesaj geldıgınde oku dedıgımde 5 sanıyede acıyor mesajı .. buda ılerde onun gıbı agırlasmaz degılmı ?

amon35

amon35

Üye
n79 süper bir telefon 600liraya daha iyisini bulamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...