Nokia N79 Kamera Kapağı (Çözülmedi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zymenn

Zymenn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Kamera Kapağı (Çözülmedi)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nokianın bazı telefonlarının kamerası sürgülü bir kapak ile korunur. Böylece hem lens zararlara karşı korunur, hem de sürgüyü açarak kamera uygulamasınında kolayca açılmasını sağlarız.

Benim problemim kamera sürgüsünü açtığımda bazen kamera uygulamasının başlamamasıdır. Kamerayı menüden açtığımda ise kamera sürgüsünü kapattığımda uygulama kapanmıyor. Mesela dün çalışıyordu ama bugün çalışmıyor. Günlük ve yarım günlük periyotlar halinde bu çalışıp çalışmamalar devam ediyor. Hani donanımsal desem çalıştığı gün ne yaparsam yapayım bir şey yokmuş gibi çalışıyor. Çalışmadığı zaman da ne yaparsam yapayım çalışmıyor.

*#7780# ve *#7370# ile telefonu tamamen sıfırladım nafile.

Yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen yardım.:ağlarım:
 


orhangazi44

orhangazi44

Üye
Sorun donanımsal. telefonu yere düşürmüşün. Benim teldede aynı sorun war. her nokia da war. nasıl kmse cvp yazmamış yaw.
 
pRime.

pRime.

Üye
sorun nadiren de olsa n85'te baş gösteriyordu, ben şöyle çözdüm: kamerayı sürgüden kapattığımızda uygulama kapanıyor ama arka planda çalışmaya devam ediyor, bunu tamamen kaparsanız sorun düzeliyor. kamera açıkken menü tuşuna basılı tutup açık uygulamalar menüsünü getirin ve kamerayı ordan kapayın, sonra sürgüyü kapayın kamerayı sürgüden açtığınızda düzgünce açıldığını görceksiniz ama kaparken hep o şekilde kapamanız lazım.

kamera sürgüsü bozuksa bilemem.
 
[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
n73 kullanırken aynı sorun bende de oluyordu. Benimkinin sorunu sürgünün içindeki başlıkların tam olarak oturmamasından kaynaklanıyordu. Ben de temas etmeyen başlıkları birbirine iyice yaklaştırdım ondan sonra daha da sıkıntı olmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt