Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N79 internet sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
yazlalı
Üye
Konu Sahibi
Nokia N79 internet sorunu
Merhaba,bende nokia N79 var .Bir sorunum var,Sorunum,kamera kapağını açtığım zaman hemen internete bağlanıyor.Sürekli kontör gidiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,bende nokia N79 var .Bir sorunum var,Sorunum,kamera kapağını açtığım zaman hemen internete bağlanıyor.Sürekli kontör gidiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamalar, Ben de operatörümü değiştirince olmuştu. Benzeri bir davranış. Öncelikle telefondaki gereksiz intenret ve MMS profillerini silin. Eğer Örneğin Turkcell de iseniz ve default profil diyelim Vodafone ise. Bağlantı kurulamadığı için sürekli bağlantı kurlmaya çalışılıyor. En temizi önce tüm bağlantıları kapatıp Menü > Araçlar > Bağlantı > Bağl. Yön. > Etkin veri bağlantıları
menüsündne Interneti kapatın. Daaha sonra Menü > Araçlar > Ayarlar > Bağlantı > Hedefler > İnternet
e girin ve orada sırada görünen gereksiz internet hedefi var ise onu silin.
Bazen telefonlar sizn kullandığınız operatörden farklı bir operatöre göre ayarlı gelebiliyor.
Selamlar,
K.
yazlalı
Üye
Konu Sahibi
Teşekür ederim.Şuan beklemekten başka çare yok.Denedim sizin önerilenizi.Türkcell wap ve inrernet kaldı sadece.Sorun devam ediyor.
badegül35
Üye
bende n 79 kullanıyorum mesajı okuyunca yardımcı olmak için üye oldum kamerayı açınca kontör gidiyor demissin benimde aynı sorun oldu kendim hallettim konumlamayla ilgili bi ayar yapıcaksın çok basit ayarlar>uygulamalar>kamera>seçenek video>kayıt yeri kapalı olucak albüme ekle hayır olucak bunları yaparsan kontörün gitmez çünki bunlar çektiğin foto ve videoları haritada göstermek için ayarlanıyor haritada gösterilirsede kontör gidiyor dediğim yolu izlersen kontörün gitmez inşallah çözersin sorununu çözersen ve yazarsan sevinirim
yazlalı
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim çok haklısın.Bende bugün keşfettim.Yazdıklarına katılıyorum.Teşekür ederim.Yalnız 100 kontörüm üçtu,neyse bulduk nereden kaynakladığını.Herkese iyi akşamlar.