Nokia N79 Hakkında Bilgi Verebilecek Olan?

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet_bjk_1903_

Üye
arkdaşım ben yeni n79 tel aldım telefonda bir sorunum yok ancak öndeki kameranın yanında küçük bi ışık var tüm n serieslerde olduğu gibi mavi ışığın yanıp sönmesi lazım ancak bnmkisi hiç yanmıyo dikkatimi çekti neden yanmıyodur en kısa zamanda yazarsen sevinirim şimdiden tşk.

uyussh

uyussh

Üye
1.veremezsin ancak kablosuz ağla balanabılrsın
2.video nun formatında sıkıntı vardır buyuk ıhtımal
3.kılıtleme bu telefondada var ayarlardan guvenlık ayarlarından ulasabılırsın

AKATLI

AKATLI

Üye
mastereyfox böle başka sitelerden kopyala yapıpta hiç yeni konu açayım deme kendi bi konu oluşturda milletin emeğini çalma maden yardımcı olmak istiyosun kendi kullandığın oyunları programları ekle siteye . yinede bu yazdıkların insanlara yardımcı olmuştur ama sen yinede kendin yapabildiğini yap az olsun öz olsun

masterayfox

masterayfox

Üye
mastereyfox böle başka sitelerden kopyala yapıpta hiç yeni konu açayım deme kendi bi konu oluşturda milletin emeğini çalma maden yardımcı olmak istiyosun kendi kullandığın oyunları programları ekle siteye . yinede bu yazdıkların insanlara yardımcı olmuştur ama sen yinede kendin yapabildiğini yap az olsun öz olsun

arkadasım bu mesajı ben yazmadım ki baska siteden alıntıda yapmadım bu sitede bulunan bir konuyu arkadasa yardımcı olmak için alıntı yaptım hiç bir sorun yok aldığım kişiyle aramda sana noluyorki anlamıyorum :bann:

jeki01

jeki01

Üye
N79 harika telefon çok program çalışıyor ama bazıları yüklenmiyor, tavsiye ederim.

masterayfox

masterayfox

Üye
yüklenmeme sebebi de telefonun hacklenmesi gerekir fakat ben bu işlerle uğrasmadım

levo38

Üye
gerçekten harika bir telefon dün aldım 570 tl ye ve anlayamdığım bu kadar özeelikli bir telefon neden bu fiyata satılıyorr

AKATLI

AKATLI

Üye
yardım edecektim ama zaten arkadaşlar bütün sorularına cevap vermiş

Üst Alt