Nokia N79 Hack(Kesin Çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

SERKAN ZÜRAFA

Üye
Tamamda arkadaşım opda üyeliği kabul etmiyor ki... 50 kere form dolduruyorum ama bir türlü üye olamadım yaa.ne telefonmuş bee bir işe yaramıyor.birde n79 u tavsiye ettiler aldık

kckkvrdm

Üye
15.01.2010 tarihi itibari ile opta sitesinden sertifika aldım ve de teli hackledim çalıyor bizzat kendim yaptım vae naokia mapı yükledim olanını çalıyo yükleyemediğim bi sürü proğramıda yükledim sağol opta varol opda telefonum şimdi bişe yaradı

adamlar hem simbian yapıyor hem o yüklenemez bu korumalı bu geçmiş bu gelmemiş bişey yüklenmiyor oneydi öle

gülümm

gülümm

Üye
yaaa imdattt ben sertifika aldım yükleyemiorum ne olur yardımcı olun link ölmüş uffff :S:S:S yardımcı olacaksanız gece_gozlu_guzel@ ne olur nette telef oldum :(

gunesı

Üye
Emek icin tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

Emekleriniz icin tesekkurler

clament

Üye
adam ne güzel anlatmış yardımcı olmaya çalışmış neden uzatıyorsunuz ki.Lütfen emeğe saygı.Atakan eline sağlık güzel çalışma olmuş ustad.

umt_06_66

Üye
tesekkürler

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
hack ne demek beyler hiç bişi bilmiyom kimi de diyor yeni sürüm v31 bunlar ne demektir

telefonu hackledım de nolcak yani

jeki01

jeki01

Üye
selam.
link de sorun var.

drhakanokudan

Üye
slm bendede n 79 var bunları yapınca ne olacak ne işime yarayacak

sadoko1

sadoko1

Üye
teşekkürler

habilgsm

Üye
eline sağlık bakalm

eline sağlık bakalım

musti_55

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar n79 zuma v32.002 yi yükledim ama türkçe destek yok türkçe yapma şansımız yok mu acaba bi şekilde ?

semşi

Üye
olmamış çünkü rapidi bi daha upload et

effsanem

Üye
link silinmiş ::D:D:D:D

bozok_tr

bozok_tr

Üye
arkadas hala sertifika almamizin sebebi hackte kullanacagm program unsigned diyosun sen o programi hack icin dgl sertifikalandirmada kullaniyosun boyle bos konularla oyalamayin milleti konu basligini yazarken gercekci olun :S

kenando_07

kenando_07

Üye
kardeş serfitika alınmıyo vala nekadar denedism yok :S
tarihi oldu bu bence :(

Üst Alt