Nokia N79 Hack(Kesin Çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Hack(Kesin Çözüm)
Öncelikle Opda sitesinden serfitika alıyoruz.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-cer-opda-resimli-anlatim-200075.html
Bu linkte nasıl alacağınız anlatılmış.
Daha sonra;
bu linkteki dosyayı indirin.
İçinde ''Free Signer .v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Selfsigned.sisx'' isimli bir program var.
O programı açın.
  • ''Add task''' tuşlayıp imzalamak istediğiniz programı burdan seçin.
  • İmzalayacağınız programın üzerine gelerek ''Add+Self sign sis'' seçin.
  • Programı ekledikten sonra üzerine gelip ''Options+Go!'' tuşlayın.Program imzalanmış oldu..
Not:Program her programı imzalayamayabilir.Eğer Opda'dan sertifika aldıysanız(biz aldık)''Settings''ten ''Cer'' ve '''' dosyalarını ayarlayin (Cer dosyası=Options+Settings+Self sign cert+Cer dosyası.. dosyası=Options+Settings+Self sign + dosyası)

(Ben kendi N79'umu hacklemeyi başardım.Yukarıdaki adımları bir bir uygulayın olacaktır.Olmazsa buraya yazın.)

• Beğen
Tepkiler: semşi, timucincertmek, murathoca01 ve 5 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım bu dedigin N79 u hack olmamış,programları sertifikalama olmuş bence konu başlıgı düzelt
Ha ck telefona istedigin uygulamayı sertifika yapmadan ve telefonunun istedigin klasörüne rahatlıkla girebilecegin bir tekniktir.:coold:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaşım bu dedigin N79 u hack olmamış,programları sertifikalama olmuş bence konu başlıgı düzelt
Ha ck telefona istedigin uygulamayı sertifika yapmadan ve telefonunun istedigin klasörüne rahatlıkla girebilecegin bir tekniktir.:coold:

:oke: Katılıyorum ..

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Not:Program her programı imzalayamayabilir.Eğer Opda'dan sertifika aldıysanız(biz aldık)''Settings''ten ''Cer'' ve '''' dosyalarını ayarlayin (Cer dosyası=Options+Settings+Self sign cert+Cer dosyası.. dosyası=Options+Settings+Self sign + dosyası)

Burayı okudunuz mu?İsterseniz serfitika almadan yapın.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım bizi yanlış anlayıp kızaıyosun sonra okudunmu diyosun
güzel arkadaşım sertifika alman senin hack yaptıgın anlamına gelmez bu yüzden N79 hack kesin çözüm demen yanlış
yukarıdada belirttigim gibi
hack telefona uyguladıgın bir işlemden dolayı telefona, senin verdigin programla ugraşmadan direk telefona atıp yüklenmesidir.
sen böle yapabiliyomusun
sen herhangi bir uygulamayı yani .sis dosyasını kendi imei ile sertifikalayıp telefona kuruyosun işte bunada prohramı sertifikalayıp kurma diyoruz hack demiyoruz.
Ve senin yaptıgım işlemde sys bin dosyalarını görebiliyomusun.. cevap hayır çünkü sen haclemedin.
Telefonuna yüklenecek programları sertifikaladın.
Oky bilmem anlatabildimmi.
Hee sen hala yine dersen hayır hack.. Ozaman Bişey demem..

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bizi yanlış anlayıp kızaıyosun sonra okudunmu diyosun
güzel arkadaşım sertifika alman senin hack yaptıgın anlamına gelmez bu yüzden N79 hack kesin çözüm demen yanlış
yukarıdada belirttigim gibi
hack telefona uyguladıgın bir işlemden dolayı telefona, senin verdigin programla ugraşmadan direk telefona atıp yüklenmesidir.
sen böle yapabiliyomusun
sen herhangi bir uygulamayı yani .sis dosyasını kendi imei ile sertifikalayıp telefona kuruyosun işte bunada prohramı sertifikalayıp kurma diyoruz hack demiyoruz.
Ve senin yaptıgım işlemde sys bin dosyalarını görebiliyomusun.. cevap hayır çünkü sen haclemedin.
Telefonuna yüklenecek programları sertifikaladın.
Oky bilmem anlatabildimmi.
Hee sen hala yine dersen hayır hack.. Ozaman Bişey demem..

Opda'dan serfitika aldık çünkü hacklemek için kullanacağımız program unsigned
(konu başlığına taktıysan bu konuyu düzenlerim sen merak etme)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
takmadım canım kardeşim anladın sen beni son mesajda :oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
evet bu son versiyonları sertifıka almadan hack işi daha cozulemedi herhalde.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Yha abi allah askına n79 kesın hack demıssın opda dan sertfika almayı gosterıorsun ben 2.5 aydır hackleyemedım sende biraz zor hacklersın 20.175 i :D:D sen zaten hack den bagsetmemıs sertfika almanın yolunu anlatmıssın burada sadece opda degıl binpda danda verıolar e maile gore sertfika aman abi kafa karıstırma allah askına yha saygılar hepinize bys:oke:

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Yha abi allah askına n79 kesın hack demıssın opda dan sertfika almayı gosterıorsun ben 2.5 aydır hackleyemedım sende biraz zor hacklersın 20.175 i :D:D sen zaten hack den bagsetmemıs sertfika almanın yolunu anlatmıssın burada sadece opda degıl binpda danda verıolar e maile gore sertfika aman abi kafa karıstırma allah askına yha saygılar hepinize bys:oke:
Kaç kere söylemem gerekiyor?
Serfitika almamızın sebebi,hack için kullanacağımız programın unsigned olması...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
peki hack icin instalserver.exe gerekir.. Instalserver.exe nerede, n79 un hangi dizinine atılması gerekir ? Arkadasım emege her zaman saygı var bu ayrı,amac konuyu karalamak degil, dogru noktayı bulmak. Konu anlatımında hack sozcugu bir kez bile gecmiyor, sureklı imza kelimesı gecıyor, neden bu bır imza yontemı de ondan

Opdadan aldıgın sertifıka ıse yuklemek ıstenılen proyu ımzalıyor.. Verdıgın proyu yuklemek ıçın degıl ! Verdıgın pro zaten sısx

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Evet emeğe her zaman saygı ama bu hack değil sertifika kategorisine giriyor.

zaloglu07

Üye
hocam emeğinize sağlık teşekkür ederim,ancak bu opda 13 15 18 le başlayan keyfi sayı bölümünde:mahcup: email istiyo ve yazdığım hiç bir maili kabul etmiyo yardımcı olurmusunuz neden böyle oluyo acaba???

demise46

Üye
arkadaşlar bu yavaş msj yazma olayına nasıl çözüm bulacaz bi bilgisi olan varmı. Yani ben tükçe karaktrli msj yazmak istiyorum

--------------- Ekleme ---------------

N79 için bu arada :)

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu yavaş msj yazma olayına nasıl çözüm bulacaz bi bilgisi olan varmı. Yani ben tükçe karaktrli msj yazmak istiyorum

--------------- Ekleme ---------------

N79 için bu arada :)

Burası yeri değil :)

bekirbirim

bekirbirim

Üye
atakan arkadaşım bu yöntemle n-gage oyunlarını ve programını yüklemek mümkün değildir.

xpeople

xpeople

Üye
tamam kardeşim her neyse sertifica dır,hack tir takılmış gidiyorsunuz.peki bu pro yu imzaladıktan sonra telefonu hacklemek için ne yapacağız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt