Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia n79-5320 xm Hangisini tavsiye edersiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berk samet
Üye
nokia n79 tabikide
mk1326
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar özellik olarak tabiki n79 daha iyi ama değerlendirmelerinizde fiyat farkınıda göz önüne alırsanız çok mutlu olurum...
elive
Emekli Yönetici
ben n79 alırdım yerinde olsam.. + bir telefon n79
Master_Evil
Üye
fm transmiter unutmamak lazım
S'nek Valesi
Üye
Yani Nokia nın sitesinde
Tüm modeller diyorum bütün herşeyi işaretliyorum Tarz hariç Çıkan telefonlar
ben hangi telefon daha iyi diye bir soru sormadım n79 alıpta çok sıkıntı yaşayacaksam kullanımında veya başka bi şekilde neden alayımki? benim için önemli olan telefonu aldığım zaman rahat kullanacağım keşke demeyeceğim bir telefon olması tabi 5320 xm aradığım özellikleri taşıyor ama n79 u almayı düşünüyorum ama n79 kullanan arkadaşlar lütfen kullanımı veya bu telefonda yasadığınız sorunları yazabilirseniz çok yardımcı olursunuz...
S'nek Valesi
Üye
Telefonda şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım Elime tam oturuyor Pek bi sorun Yok Tek gıcık kaptığım konu Kamera bölmesindeki garip metal tarzı maddenin iz tutması ama o da silince geçiyor yani kafaya pek takıcak bişi değil diğer herşey süper Yani Eğer nokia 2 yıl kadar BUnun üstü N79i gibi bişey çıkartmassa bu telefon satış rekorları kırabilir.
welled37
Üye
650 liraya n79 aldım cepkaskosu bluetooth kulaklığı yanındaydı.şöyle bi sorun var benim bilgisayarımda dvd okuyucu yok data kablosu ile bağlantı kuramıyorum internetten hangi program bunu karşılar_?
S'nek Valesi
Üye
Data kablosu orjinal nokia mı?Orjinalse neden çalışmıyor bu..
battalseyit
Üye
n79 forever
S'nek Valesi
Üye
welled37= nerdesın
travma_o7
Üye
n82 al dartyde 599 tl + bluetooth kulaklık hediye
Round-Saturn
Üye
N79 tabiki her ne kadar 53120 xm alacaksamda tavsiyemdir
mk1326
Üye
Konu Sahibi
n79 n82 5320 derken sıkıldım ve düşündüm tasındım 5530 xm aldım 3g kullanamayacağım için hepinize tskr edrm yorumlardan dolayı bu msjı telden yazıyom wireless i cok iyi tavsiye ederim
elive
Emekli Yönetici
biri multimedia, biri müzik telefonu... ben olsam n79 alırdım..
hk066
Üye
kardeşim n79 güzel telefonda ama ekran kararması sorunu (yani uyku moduna geçiyo otomatik olarak onu da kapatamıyorsun ayarlardan )