Nokia n79-5320 xm Hangisini tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n79-5320 xm Hangisini tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar ben telefon almaya karar verdim ve 1 haftadır araştırıyorum bir arkadaş n78 tavsiye etti ama forumlarda n78 hakkında tuş takımı gibi kullanım sorunları olduğunu yazmışlar ve n79 tavsiye ediyorlar bende n79 almayı düşündüm ama bir türlü karar veremedim daha önce n70 kullandım ama pekte memnun kaldığımı söylemem n serisinden kullanımı konusunda iyi olduğundan şüpheliyim 5320xpressmusic bence fiyatına göre çok iyi bir telefon ama n79 da dikkatimi çeken en önemli özellik wireless tabi kullananlar daha iyi bilir özelliklerini...
Sizce Nokia 5320 xpressmusic le n79 arasında yaklaşık 250 tl lik fark için değer mi ?
Tabi sizinde bu 2 telefon hariç önerileriniz varsa (700 tl yi aşmayacak şekilde) paylaşabilirsiniz.
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N79 al bence

ltfllh

ltfllh

Üye
becede n79

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
TABİ ki n79

fenomen5756

fenomen5756

Üye
YAW BU SORU MU :)) 5320 xpressmusic'deki özellikler, wireless yok, 2 mp kamera. 2" ekran boyutu,
N79 ne ararsan var.AMA NE ARARSAN !!!!

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Her türlü n79

amon35

amon35

Üye
n79

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hatta N79 al üstüne Bide Git bluetooth kulaklık falan al 700 liraysa limit:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N79 al derim..

nulay

Üye
ben 5320 aldım arkadaşım teli 12 gün kullandım servise verdim 30iş gününü geçti ve tüketici haklarına şikayet ettim ve telin parasını aldım üzerine para ekleyyip şimdide n79 aldım memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim ....

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
ben 5320 aldım arkadaşım teli 12 gün kullandım servise verdim 30iş gününü geçti ve tüketici haklarına şikayet ettim ve telin parasını aldım üzerine para ekleyyip şimdide n79 aldım memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim ....
Tebrikler..

soner_29

Üye
n79 yok yok telefonda

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5320 yi denedinizmi de böyle diyorsunuz?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ben denemedim ama N79 u tavsiye ederim dedim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kullanmadan niye öyle diyorsun ki?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 kullanıyorum 5320 kullanmadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biliyorum neyse..

mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar 5320 yi başka deneyen var mı gerçekten bu kadar sorunlu bir telefon mu veya çok yaşanıyor mu böyle sorunlar okuduğum diğer yorumlar memnunlar ama başka deneyen varsa lütfen yardım etsin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş daha yeni çıktı piyasaya deneyen çok zor bulursun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt