20Fatih20
Nokia N73me Hafıza Arızası Yardımlarınızı Bekliyorum
Arkadaşlar Elimde N73 Telefon Var.Ancak Mesaj Yazarken Telefon Hafızası Dolu Verileri Silin Diyor.
Hafıza'ya Baktığımda İse Aynen Böyle ;
*Kullanılan Hafıza (44mb)
*Boş Hafıza(128Kb)
*Ajanda(407b)
*Rehber(40Kb)
*Mesajlar(29Kb)
*Görntüler,Ses Dosy. , Video Klb. , Belgeler (O b)
*Uygulamalar(301Kb)
Bu Kullanılan Hafıza 44Mb Nedir ? Yardımlarınızı Bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
schumici
Telefonunu gereksiz herşeyden komple temizlemek istiyosan hard formatı atabilirsin. ama bunu uyguladığında telefonunda sonradan yüklediğin programlarda resimlerde videolarda telefon hafızasıdaki rehberde silinecektir. o yüzden önce bunları hafıza kartına yedekle. ardından kartını çıkar telefonunu kapat. tekrar açmadan önce * 3 yes tuşlarını aynı anda basılı tut. ardından açma/kapama tuşunu basılı tut ve format olayı başlayana kadar parmaklarını bu 4 tuştan çekme. format olayının başladığını görünce bırakabilirsin biraz sonra telefonun açılacak ve ilk günkü haline dönecek. ardından hafıza kartını takarsın ve istediğini yine telefona yüklersin ama sen yinede tel hadızasını olabildiğince boş bırak ki telefon rahat çalışabilsin
Bu Arkadaşın Verdiği Bilgiyle Sorunu Çözdüm.Tertemiz Oldu Cihaz.Allah Razı Olsun Ondan.
Hafıza'ya Baktığımda İse Aynen Böyle ;
*Kullanılan Hafıza (44mb)
*Boş Hafıza(128Kb)
*Ajanda(407b)
*Rehber(40Kb)
*Mesajlar(29Kb)
*Görntüler,Ses Dosy. , Video Klb. , Belgeler (O b)
*Uygulamalar(301Kb)
Bu Kullanılan Hafıza 44Mb Nedir ? Yardımlarınızı Bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------
schumici
Telefonunu gereksiz herşeyden komple temizlemek istiyosan hard formatı atabilirsin. ama bunu uyguladığında telefonunda sonradan yüklediğin programlarda resimlerde videolarda telefon hafızasıdaki rehberde silinecektir. o yüzden önce bunları hafıza kartına yedekle. ardından kartını çıkar telefonunu kapat. tekrar açmadan önce * 3 yes tuşlarını aynı anda basılı tut. ardından açma/kapama tuşunu basılı tut ve format olayı başlayana kadar parmaklarını bu 4 tuştan çekme. format olayının başladığını görünce bırakabilirsin biraz sonra telefonun açılacak ve ilk günkü haline dönecek. ardından hafıza kartını takarsın ve istediğini yine telefona yüklersin ama sen yinede tel hadızasını olabildiğince boş bırak ki telefon rahat çalışabilsin
Bu Arkadaşın Verdiği Bilgiyle Sorunu Çözdüm.Tertemiz Oldu Cihaz.Allah Razı Olsun Ondan.