Nokia N73 versiyon atılımı hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shekerzz

shekerzz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 versiyon atılımı hakkında..
telefonuma phoenix ile versiyon atmaya çalıştım, hersey gayet normaldi işleim sonlarına doğru bi hata verdi ve o noktadan sora kapandı telefon su anda acılmıyor sadece nokia yazısı gelıyor ve sonra kapanıyor.. acılamayan telefonlara yazılım atma adlı topicte yazanları uyguladım ama sonuc alamadım. yardım edebilecek warmı acaba, şimdiden teşekkürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Muhtemelen FLAŞ gitmiştir.Bu gibi durumlarda en yakın teknik servise gitmek gerekir.Yeniden flahlanım cihaz kullanılabiliyor

shekerzz

shekerzz

Üye
    Konu Sahibi
peki kendim birşeyler yapamazmıyım.. bu arada tiwister yada ufs kullanmadım, usb data kablosuyla versiyon atmaya calıstım.. illa servise mi gidicem yani :( :(

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Pek ilgilenmediğim için tiwister ve ufs nedir bilmiyorum :)Bu Forumda yada başka forumlarda birçok arkadaş bu sorunu yaşamış.Büyük risk demek yazılım atmak.Şahsen ben kolay kolay kimseye tavsiye etmiyorum.Ancak önemli düzenlemeler veya Yazılımsal hatalar oldugu zaman son çare versiyona yüklenilmesi gerekli.sebebi her ne olursa olsun yazılım sırasında telefon kapanırsa cihaz hastanelik oluyor.Daha fazla ugrasma bence

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Git bir teknik servise yaptır..bu aşamadan sonra sen bişey yapamazsın..

shekerzz

shekerzz

Üye
    Konu Sahibi
tmm öyleyse ben direk servise gidiyorum :) ilgi ve alakan için teşekkür ederim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Servise götürmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt