Telefon Tavsiyesi NOKİA N73 MÜ SAMSUNG D900İ mi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
sen önce ne ile neyi kıyasladıgına bak kardeşim

Çok haklı arkadaşla bende D900i de Var N73i de var D900i yanında telefon bile değilonu babama verdim gitti vermesem atcalım valla :) N73i varken yüzüne bile bakmam ben onun

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada sakın bi yanlış yapıpda D900i alma N73i varken ben aldım pişman oldum :( gittim Dün N73i aldım :):) çok mutluyum nediyim :) N73i alınca insan yeniden doğmuş gibi oluyo :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
n73 daha kaliteli bi telefon

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
Bencede N73me Al Ses Ve Kamera Süper Kullanıyorum

schumici

schumici

Üye
kesinlikle ama kesinlikle n7333333333333333333333333333333333333333

wdeepw

Üye
samsung kamerasının hakkını veremiyor yani ona vericeen parayı git bi fakire ver karnını doyursn en iisi N73 bn onu kullanmıorm ama kullanan arkadaslarım var onlarınkine baktıımda fotografları fln cok ii cektiini gördm videoları kasmadn oynatıor bu samsung icin gecerli diil o videoları cok kasıor o yüzden tek tercihin N73 olsn ama bn daa iisini alrm diosn N95 al oda bnde var cok memnunm simdiden hayırlı olsn

sukruon

sukruon

Üye
sorman bile hata
N series

gabico

gabico

Üye
deli misiniz ya en iyi telefon ödülünü aldı samsung d900i.O telefon mükemmel bişey.N73 kimmiş.D900i ile n73 kıyaslanamaz.En iyisi d900i.Zaten n73 nokia nın en az satılan telefonlarından daha az satılmış bir telefondur.N73 ne öyle.Bir kere samsung d900i n73 ten çok daha şık.3 mp kamerası var.N73 de kimmiş?pe!Zaten nokia n73'ün çok çabuk şarjı bitiyor.N73 kullanan herkes üzülüyor.Şimdi size n73 ve d900i nin incelemesini göstereyim

D900İ
Küçük boyutlar
Hafif
3GSM 2007 - Dünyanın en iyi cep telefonu ödülü
TV / Projeksiyon Bağlantısı
Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi
İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme
uGo Canlı Dünya

N73
Baskonuş özelliği
3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi
Görüntülü görüşme özelliği
Carl Zeiss mercek
Ortam ışık algılayıcısı sayesinde pilden tasarruf

GERİSİNİDE SİZ KARAR VERİN AMA TASARIM DA D900İ BENCE D900İ!dAHA DOĞRUSU HERKES İÇİN ÇÜNKÜ D900İ 3GSM 2007 - Dünyanın en iyi cep telefonu ödülü ÖDÜLÜNÜ KAZANMIŞ TEK TELEFONDUR.

AKATLI

AKATLI

Üye
işte bu gabico kardeşim son noktayı koymuş bişi söliyecekseniz işte böle kanıt sunarak söleyin ben D900i kullanıyorum ve çok memnunum oyun yükleniyo program yükleniyo gayet şık ve iyi bir telefon nokia nokia diyonuz ama bi D900i ile N73 ü yan yana koyup bi bakın N73 ankesörlü telefon gibi kalıyo D900i nin yanında :bann:

ercanaktayyyy

Üye
Kesinlikle N73

safakk

safakk

Üye
n73 çünki ses d900 ü 2 ye katlar kamera 3 le çarpar işletim sistemide karakökünü alır :ehe ayrıca pil n73 de daha uzun gitmekte :)

kralxxx

kralxxx

Üye
senin nasıl bi telefon istediğine bağlı bence telefonun şık ve ince olsun diyosan d900i derim ama telefonumu program manyağı yapacam sürekli geliştirecem diyosan n73 al derim not :d900i nin kızağı çok çabuk bozuluyo alan kişilerin çoğu pişman ok.

KARAKART2005

Üye
bence n73

lyon_69

lyon_69

Üye
:oke:Tabiki N70 sesi süper ve işletim sistemi de harika parası olan arkadaşlar mutlaka almalı bende alcam:sn:

unforgivennn

Üye
kesinlikle n73

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
n 73

gabico

gabico

Üye
arkadaşlar ama nokia n73ün ikinci elini alacak 2. eli ya bozulursa ne yapacak arkadaş?

yusufucan

yusufucan

Üye
eee tabiki N73 dostum

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar ama nokia n73ün ikinci elini alacak 2. eli ya bozulursa ne yapacak arkadaş?
garantili aldıysa garanti yerine götürcek garantisizse herhangi bir teknik servise vercek olmadı kendi halletmeye çalışcak yine olmadıysa şansına küssün napayım :ehe

slçk1042

Üye
bence n73 al o daha güzel