Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiNOKİA N73 MÜ SAMSUNG D900İ mi ???
sana kesinlikle katılmıyorum sen normal al kardesim
MahmutGuven
Üye
Ben şahsen N73 tercih ederim. İsteyen Nokia N73 ve Samsung D900i fiyat ve özelliklerini aşağıdaki adreslerde karşılaştırarak en ucuzu bulup alabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
N73 daha güzel samsung telefonların işletim sistemi bazı sorunlar yaşatıyor.
Nikopol
Üye
işletim sistemi bile yokki samsunlgrda
cenk_pars
Üye
Kardeşim sen n73 me al d900i ye hiç bişey yüklenmez +kızak sorunu cabası
--------------- Ekleme ---------------
N73 me
jaydee
Üye
N73 ün düz olanını alma kapanma problemi var ben çok çekmiştim zamanında ama Me kullanan arkadaşlar iyi diyor ondan alabilirsin
ZaZuM
Üye
benim dayıoğlu d900i hemde sıfır aldı şimdi telefon konuşmaya yarıyor kamera ve mp3 özellikleri çalışmıyor kulağına küpe olsun
Mustafa Dümen
Üye
N73..
onder_17400
Üye
tabi ki N73
kutalmis
Üye
ya ben azılı nokiacıydım ama bu n serisi beni fıtık ediyor bazen.
d900i'si olan varsa anlatsın valla.
SefaRR
Üye
N73 diyosunuz ya N73 joistik ten ne haber ben kullanıyorum n73 arkadaşımla aynıo zaman da aldık joıstık takılmaya başladı telefonu elimden cıkarmaya calısıyorum.artık işe yaramıyo joistik
rekod
Üye
cevap gecikmiş bayaaaa aamma
kesinlikle N_73 diorum başka bişe demiyorum...
N serisi ise kesinlikle düşünmeye gerek yok dier arkadaşlarada bilgi mahiyetinde...
atar123
Üye
tabiyki n73 benim arkadaşım d900 kullanıyo aldına çok pişman (nokia dan vaz geçme)
talyan
Üye
sanırım n95var n73le birlikte cepte biraz ağırlık olmazmı?
polo291
Üye
bunu tartışmaya gerek yoq tabiki n73me ben d900i de kullandım hiç memnun olmadım