Nokia n73 me yeni versıon cıktı v4.839.42.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n73 me yeni versıon cıktı v4.839.42.2.1
Ewt arkadaslar nokia nın n73 me ıcın yeni surumu hazır ve test olarak yayımlandı neden dikkatımı cektı versıondan sonra telefonda versıon no altındada test versıon yazıordu nokia geri cekmeden yukleyın bence hemen ozelleıkler camera baya ıyılestırılmıs on numara verıom ben buna coook net ve cozunurluk biraz daha ayarlanmıs gibi geldi bana gece fotolarındakı o mor luklar yok videolarda karelenme olmuo telefonun hiç bir ozellık eklenmemıs sadece arama var oda telefon içi ve ınternet olarak ıstedıgınız kelime bulunuyor sesde hafif bir artıs var gibi gibi ama joystıck bozuk oldugundan benım eko ayar yapamadım kusura bakmayın ama artıs var arkadaslar veee gelelım en onemlı sorunumuza artık n-gage oyunlarını full oynayamayacagız dikkatınıze neden aylar oncesınden soledıgım konu da buydu zaten nokia guzel bir onlem almıs hack ıcın trk yuklenmıo oyunlarda acılmıo n-gage emılatorunde insallah bir yolunu bulan bir an once cıkar kardeslerım benden bu kadar ama bazen dusunuyorumda keske 750 li versıona donulse tekrar ne ram sorunu vardı ne ses sorunu nede camera ve son polark n gage sorunu hiç yoktu hacklıyoduk rahat rahat baska arkadaslarımında goruslerını beklıorum byssss(ELECTRONIC):oke:

• Beğen
Tepkiler: entevahidun, aspendos25, ramada ve 1 kişi daha

POWER

POWER

Üye
O da yakında kırılır merak etmeyin. Fakat TEst olduğu için dikkatli olmak gerekir :hmmm

Bİlgilendirme için teşekkürler.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Önemli degıl daha fazla arkadasımın bakmasını ve yorumlamasını beklerdım mahelesef saol power iyi forumlar bys

eren6523

eren6523

Üye
ya bende düz N73 var şimdi ben bu yeni çıkan güncellemeyi yükleyemezmiyim telefonuma ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Mahalesef kardesım yukleyemesın ama product kodunu degıstırıp telını n73 me yaparsan olabılır byss:oke:

idris-tolar

idris-tolar

Üye
ben yükledim hiç memnun deilim ya uygulalmalar açılmıyor sistem hatası diyor ses artmiş ama kalitesi sıfır beynimi rahatsız ediyor geri dönuşüm olmazmı artkadaşım windows live messenger 1.0.9000 uygulamasını açamıyorum oturum açılmıyor ya ne güzel e postalarıma bakıyordum 2 gündür kafayı yiycem yokmu bunun çaresi lütfen yardım edin.............................

karkarkara

Üye
1 sendeir tel var bende hiç güncellemedim sizede öneririm güncellemeyin ne gereği var yahu...

unutabilsem3

Üye
ya arkadaslar ben bu siteye ilk defa gidiyorum bende de n73me var
v 4.0736.3.2.1 09.07.2007 RM-133 nokia N73(02) yaziyo
cok dusuk bi versiyonmu? nerden versiyon atiyoruz? ne gibi bir avantajım olacak? yardımlarınız icin simdiden tsk...

ADSIZzKRAL

ADSIZzKRAL

Üye
v 4.0736.3.2.1 09.07.2007 RM-133 bu versiyon olanlar sakın yukleme yapmasın teli cöpe atmak istemiyolarsa cünki geri dönüşümü de olmuyo tel cogu performansını kayıp ediyo

ayaz759

ayaz759

Üye
ya arkadaşlar benim n73 sürüm 0.0839.42.2.1 güncellememe gerek varmı yorum beklyrum

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar benim n73 sürüm 0.0839.42.2.1 güncellememe gerek varmı yorum beklyrum
Güncelersek daha iyi olur Nokianın sunduğu her Sw de hatalar ayıklanır ve daha kusursuz bi sistem yaratılır bence flashla cihazı uğraşma ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...