ELECTRONİC
Üye
Nokia n73 me yeni versıon cıktı v4.839.42.2.1
Ewt arkadaslar nokia nın n73 me ıcın yeni surumu hazır ve test olarak yayımlandı neden dikkatımı cektı versıondan sonra telefonda versıon no altındada test versıon yazıordu nokia geri cekmeden yukleyın bence hemen ozelleıkler camera baya ıyılestırılmıs on numara verıom ben buna coook net ve cozunurluk biraz daha ayarlanmıs gibi geldi bana gece fotolarındakı o mor luklar yok videolarda karelenme olmuo telefonun hiç bir ozellık eklenmemıs sadece arama var oda telefon içi ve ınternet olarak ıstedıgınız kelime bulunuyor sesde hafif bir artıs var gibi gibi ama joystıck bozuk oldugundan benım eko ayar yapamadım kusura bakmayın ama artıs var arkadaslar veee gelelım en onemlı sorunumuza artık n-gage oyunlarını full oynayamayacagız dikkatınıze neden aylar oncesınden soledıgım konu da buydu zaten nokia guzel bir onlem almıs hack ıcın trk yuklenmıo oyunlarda acılmıo n-gage emılatorunde insallah bir yolunu bulan bir an once cıkar kardeslerım benden bu kadar ama bazen dusunuyorumda keske 750 li versıona donulse tekrar ne ram sorunu vardı ne ses sorunu nede camera ve son polark n gage sorunu hiç yoktu hacklıyoduk rahat rahat baska arkadaslarımında goruslerını beklıorum byssss(ELECTRONIC)