Nokia N73 kilit kodu yardımı..!

Sponsorlu Bağlantılar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Valla keşke bildiğin bişey yapsaydın...

okanece

Üye
arkadaşlar ben yeniyimde aynı sorun bendede var ama benim telefonda kapalı yaaa

messi007

Üye
teşekürler oldu :D

fat01

Üye
Arkadaşlar n73 ün kilid kodunu unuttum ve otamatiki kilitlenem açık olduğu için telefonu kapattığmdan beri açamıyorum format atıyorum kilit kodun yine soruyor ımeı siteleriyle denedim olmuyor..
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerrr..:allalla:
1.YÖNTEM:

1-Burdan kendi EMEI numaranızı girin.
2-Sonra "generate"ye tıklayıp size verilen master kodu telefona girin.
3-Akabinde yeni kodlari tekrarlayın...........Geçmiş olsun vede hayırlı uğurlu olsun.Artık yeni bir tel kilit kodumuz var.

UYARI: Arkadaşlar verdiğim linkte EMEI kodunuzu bir kerede doğru girin vede size verilen kodu hemen bir yere not edin.Çünkü bir kere deneme hakkınız var.Tek bir seferde yapamazsanız, site sizi süre bloklaması uygulayacak.

2.YÖNTEM:

Eğer yukarıda verdiğim sitede bir sebebten dolayı yanlış yaptıysanız üzülmeyin.Bununda pratik bir çözümü var
http:/****.de/files/4669291/Master_Unlock.zip.html

1-Bu sis dosyasını indirip telefonunuza yükleyin.
2-Daha sonra kilit kodunu öğrenmek istediğiniz telefonun EMEI numarasını girin.
3-Programın size verdiği master kodunu not edin.Bu kodu da telefonun tel kilit kodu olarak kullanıp yeni bir şifre oluşturun. (Kısacası yukarıdaki işlemi telefonda gerçekleştirmiş oluyoruz.Üstelik telde olduğu için ayak üstü bile kod sıfırlaması yapabilirsiniz. )
ALINTIDIR. EMEĞİ GEÇENE TEŞEKKÜRLER.

• Beğen
Tepkiler: bilose

cypfaruk

Üye
gösterdiğinizi adım adım indirip uyguladım ama telefon pc suite üzerinden bağlandı diyor nss yi açıp scan yaptığımda telefonu görmüyor şimdiden teşekkürler elinize sağlık

Marchosias

Üye
Allah razı olsun ya..

bart_skb

Üye
cok saolun n73de denedim oldu cok teşekkrler...

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
aga bu proğram hata verio ne iş ??? n73 e olmuo galiba

--------------- Ekleme ---------------

:off: bu böyle olmuçak

--------------- Ekleme ---------------

:vur:ağlarım: yardım edin bana

smt_gs

Üye
1. adımı uyguladım ve gerçekten başarılı paylaşım için saol.ellerin dert görmesin

amd21

Üye
eyvallah kardesim eline saglık

rehber3

Üye
Açıklamalarınız için teşşekürler
Benim n73 sorun yaratmaya basladi
* 3 yesil tus ve ac-kapa yapmama ragmen hard format atamiyorum. Devamli tutmama ragmen nokia yazisindan baska birsey cikmadi, ekran birkac kere ayni kisa periodlarda yanip soner gibi oldu. Sonucta Lock code istedi ben de 12345 bastim degisen bir durum olmadi.
Kendi orijinal kablosunu bagliyorum, nemessis ya da Nokia downloader kablo baglantisini tanimadi.E63 uyumlu orijinal kablo bulamadim, referans verebilirmisiniz ?
Yardiminiz icin tesekkurler.

uluca_ulc

Üye
arkadaslar hard format veya guncelleme hıc bırı telefonun guvenlık kodunu degıştırmez telefonunuzu bosuna boyle bılmeyenlerın soylemlerı ıle mahf etmeyın ınternetten sıfre ogrenme programı ındırın kurun ve sorununuzu halledın gerısı palavra

adalara

Üye
ara kablosu olmayanlar ne yapsın

darkparadise

Üye
benm telefonum n96 kapalıyken kilit kodu istiyo yani açılışta bu yüzden unlock me yi tele kuramıyorum yada herhangi bişiyi 7 telfoncu baktı yapamıyorlar szce neden ya da napmalıyım

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Nokia N73 kilit konu bulma 100% çözüm

Kilit & Güvenlik Kodunu Öğrenme ve Kırma

Anlatımların hepsi çalışmaktadır. Anlatımları harfiyyen yerine getirirseniz hiçbir hata veya sorunla karşılaşmazsınız.
——————–
Kilit & Güvenlik Kodunu Öğrenme
Adım-1: Gerekli Dosyalar
1-)
2-)
3-) Adım-2: Kurulum ve İşlemler
1-) Eksik programları edinin. NSS ve PC Suite varsa kurmayın. Her 2 programıda kurarken sürenkli İleri deyin ve açılan diğer pencereleri kapatın.
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca aksi belirtilmedikçe çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın.

Büyük hali için üzerine tıklayınız.
3-) NSS’yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Phone Info seçeneğine gelin. Daha sonra Scan deyip cihazı görmesin sağlayın. Power Mode bölümünden Local’ı seçin ve Change butonuna tıklayın.
4-) Cihaz kendini Local Mode’a alır, ve ekranda Local Mode yazar. (Uzun süre -beyaz ekran üzerine mavi yazı ile- Nokia yazısında kaldıysa kabloyu çıkarıp yeniden takın. Bilgisayar 1-2 tane sürücü yükler ve otomatik olarak Local Mode’da bağlanırsınız.)
5-) Local Mode’a geçişten emin olduktan sonra alttaki sekmelerden Permanent Memory’ye gelin ve Read deyin.
6-) Okuma işlemi bittikten sonra ekranda beliren dizindeki IMEI numaranızın bulunduğu ve uzantısının .pm olduğu dosyayı Not Defteri, Wordpad veya Word ile açın.

7-) CTRL-F ile [308] satırını aratın. Resimdeki gibi kalın sütunları atlayın ve ardışık sayı dizilimi arayın; 3=03
4=07
5=35343332310000000000
6=02
7=00
8=00
5. sırada bizim güvenlik & kilit kodumuz yer alıyor. İlk rakamdan (3′ten) başlayarak ve 1er 1er atlayarak çarpı koyun veya silin. Geri kalan rakamlar sizin güvenlik & kilit kodunuzdur. Yani benimki: 54321 imiş. (Değiştirdim çünkü.)
Zaten kodunuzu görünce hatırlarsınız.
Özel Durum: Otomatik tuş kilidi yapılan cihazlarda kilit kodu da konmuşsa PC Suite ile bağlanamayabilirsiniz haliyle ilk kuruşunuzsa kablo sürücüleri yüklenemeyecektir. Dolayısıyla da NSS cihazınızı görmeyebilir - ki zaten önemli olan burda NSS’nin görmesini sağlamak. Gerenkli Dosyalar bölümünden 3. maddeyi indirin, kurun. Problem muhtemelen hallolacaktır.

——————–
Kilit & Güvenlik Kodunu Kırma
Bu yöntemde rehber-mesajlar-tercihler vs sıfırlanır. İlk yöntemi uygulamanız yararınıza olacaktır.
Adım-1: Gerekli Dosyalar
1-)
2-)
3-)
Adım-2: Kurulum ve İşlemler
1-) Eksik programları edinin. NSS ve PC Suite varsa kurmayın. Her 2 programıda kurarken sürenkli İleri deyin ve açılan diğer pencereleri kapatın.
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın ve cihazın yedeğini mutlaka alın. (Bilgiler silinecek.)

3-) NSS’yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Tools seçeneğine gelin. Daha sonra aşağıdan Factory Settings sekmesine gelin.
4-) Factory seçeneğini seçin ve Reset butonuna basın. İşlem bitince cihazınızı yeniden başlatın.
Ben mantık gereği User Code’da denedim hata verdi yapmadı. İsteyen User Code’u denesin. Hata sonra cihaza 1şey olmuyor merak etmeyin.
Güvenlik & Kilit kodu artık 0′landı. Güvenlik kodu artık: 12345 Kilit kodunu tekrar kendiniz belirlersiniz.
Özel Durum: Otomatik tuş kilidi yapılan cihazlarda kilit kodu da konmuşsa PC Suite ile bağlanamayabilirsiniz haliyle ilk kuruşunuzsa kablo sürücüleri yüklenemeyecektir. Dolayısıyla da NSS cihazınızı görmeyebilir. Gerenkli Dosyalar bölümünden 3. maddeyi indirin, kurun. Problem muhtemelen hallolacaktır.
—————————————————————————————————
BUNDAN SONRAKİLERDE ESKİ YÖNTEM
—————————————————————————————————
Yöntem-1:
Açıklama: mastercode oluşturma bunu kilit kodu yerine yazıp yeni bir kilit kodu yapma.

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim bu bir program değildir. Bir site üzerinden çalışır ve Nokia’larda kesin sonuç verir.
Geçenlerde lazım olmuştu böyle bişey banada. Malum Kilit kodunu sık sık unutuyoruz. Özellikle de 2 yıldır kullanmayınca bir telefonu .. Velhasıl web te araştırma yaparken buldum ve 3310 da kilit kodunu kırdı. 6600 da denedim onda da başarılı oldu. Yani Symbian, Java, Eski model farketmez Nokia olsun Yeter.
Programın Kullanım Kılavuzu:
Telefonunuzdan #06# yi tuşluyorsunuz. Imei numaranızı öğrenip az sonra vereceğim link’e yazıyorsunuz. “Generate Code” tuşuna basıp Kilit kodunuzu öğreniyorsunuz. Artık Bu kodu kilit kodu yerine yazabilirsiniz.

NOT: Bu sistemler Imei to security code mantığı ile çalışır. Kullandığınız siteler güvenilir sitelerdir. elefonunuzun klonlanması gibi bir endişeniz olmasın Zaten sitenin “Terms of use” sayfasında da belirtiyor bunu.

Çalışan Modeller: 2100, 3110, 3210, 3310, 3315, 3330, 3350, 3390, 3410, 3610, 5110(i), 5130, 5190, 5210, 5510, 6080, 6110, 6130, 6138, 6150, 6190, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8290, 8850, 8855, 8890, 9110(i) 9210(i), 9290, 3100(b), 3108, 3120, 3200(b), 3220, 3230, 3300, 3360, 3510(i), 3530, 3590, 3595, 3600, 3650, 3660, 5100, 5140(i), 6020, 6021, 6100, 6101, 6108, 6200, 6220, 6230(i), 6260, 6310(i), 6500, 6510, 6590, 6600, 6610(i), 6620, 6650, 6800, 6810, 68 0, 6822, 7200, 7210, 7250(i), 7260, 7270, 7280, 7600, 7610, 7650, 7700, 7710, 8310, 8390, 8800, 8910(i), 9300(i), 9500, N-Gage (QD)
Çalışmayan Modeller: 1100(b), 1101, 1110, 1112(i), 1600, 2300, 2310, 2600, 2610, 2650, 2652, 6030(b), 6060, 6111, 3250, 5300, 5400, 5500, 6125, 6131 6233, 6234, 6280, 6282, 6630, 6680, 6681, 6682, 7370, 7373, 7390, all E-series, all N-series
NOT: bu liste bu site üzerinden yapılan mastercode oluşturma için geçerlidir.
Yöntem-2:
Açıklama: kendi koyduğunuz kodu bulma
Buda Symbian Programı
UnlockMe:

Bu program ile kendi koyduğunuz kilit kdounuzu bulabilirsiniz. Diğer programlar telefona göre uyumlu rastgele masterkod oluştururken bu program kendi kodunuzu bulur
Yöntem-3:
Açıklama: kilit kodu sıfırlama.
Programı indirip tele kuracaksınız.
Bunu Veriyorum ki hepsi bi başlıkta toplanmış olur Sırayla denersiniz. Hangisi kırarsa artık.

mmcnizi farklı bir telefona takın
-e:/system/recogs’a the-nokia-unlock.mdl dosyasını ekleyin

-mmc’nizi telefonunuza takın ve açın kısa bir süre sonra..
-bataryanızı ve mmc’nizi telefonunuzdan çıkartın
-ardından tekrar bataryanızı ve mmcinizi takıp telefonunuzu açabilirsiniz…
-şifreniz artık: 12345
-12345 olan şifrenizi girip telefonunuzun kilitini açtıktan sonra dosyayı silip kilit kodunuzu değiştirebilirsiniz
Eğer dosyayı silmezseniz şifrenizi değiştirseniz bile telefonunuzu açıp kapattığınızda şifre yeniden 12345 olacaktır
Not: çalışmazsa indirdiğiniz dosyadaki THE-NOKIA-UNLOCK.MDL” isminin tamamını küçük harfle (the-nokia-unlock.mdl şeklinde) değiştirip adımları uygulayınız
Yöntem 1 sitede verilmişti. Ama 2 Yöntem başarılı sonuç veriyor. Telefonunuza kurduktan sonra çalıştırıp 30 saniye beklemeniz yeterli, karşınızda güvenlik(kilit) kodunuz.
KOLAY GELSİN

Cdurgaç Diyor ki:
Çok teşekkür ederim.
1. adımı uyguladım ve N73 music edittion telefonumun kilit kodunu buldum. Burada daha önce yüklemiş olduğum NSS programının güncel versiyonunu ve bağlantısından Nokia Tool’u yükledim. Daha sonra adım adım talimatları yükledim ve sonuç muhteşemdi.
güzel bir yardımcı olma istegi teşlk kardes :oke:

casusx93

Üye
TELEFON AÇILIRKEN KLİT KODU İSTİYOR BENDE UNUTTUM:off: AÇAMIYORUM *+3+ARAMA TUŞUNA BASARAK HARD FORMATI YAPTIM OLMADI NASIL DÜZELTEBİLİRİM? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...:hmmm

crazy_fedo

Üye
12345 değil ayrıca *3 arama yanıtlama tuşu power telefonu açan tuşa basılı tutuyorsun bir sürü dil çıkıyor onayla die ben bugün yaptım kabul et çıktı kabul ettim attıama kilit kodu halen 12345 değildenedim :@

xtyper

Üye
Denerken TElefon kaPandı aRtık ne şaRj oLuyo nede AÇılıyoo nedenn aCAbaa teleFOn n73 =(((

literatur

Üye
arkadaşlar kaç zamandır n 73 ile uğraşıyom. kilit kodu kıracam diye ağzımla kuş tuttum olmuyor hele şu : *,3 cevap ve kapama tuşuna birarada bas olur olayı, beni çileden çıkardı. denemediğim yol kalmadı. yardım edin mümkünse. şu kilit kodunu kıralım ben kafayı yemeden.msn burda işte yardım edebilecekseniz ekleyin:
[email protected]

hakman45

Üye
varmı kırabilen ???????????

Üst Alt