Telefon Tavsiyesi Nokıa N73 Gri Kapak mı ? Siyah Kapak mı ? N73 kullananlar cevap yazsın.

Sponsorlu Bağlantılar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa N73 Gri Kapak mı ? Siyah Kapak mı ? N73 kullananlar cevap yazsın.
Arkdaşlar Nokıa N73 orjinal kapak+kasa+ tuş takımı buldum . siparişini verecem ama siyah mı alsam diye kararsızlıkta kaldım. siyah kullanan arkdaşlar var mı ? yani tuşlarında herhangi bir bozulma meydana geldimi ben gri tuş takımı kullanıyorum benim tuş takımım karar dı.. 1 senede felan. sanırım bu siyahta olmaz heral de ? siyah orjinal n73 kullanan arkdaşlardan cevap bekliyorum.

OğuzcanAbi

Üye
benim eski telefonum n73 beyaz daha iyi duruo siyah yerine beyaz al siyah çirkin duruo

uribaju

uribaju

Üye
Kesinlikle siyah derim.Kıyaslamaya bile gerek yok!

OğuzcanAbi

Üye
siyah deil bak her renk aldım ben kızılay dan mavi bile olabilir ama siyah deil

yku86

yku86

Üye
Saol

hasan43k

Üye
giri kapak kardesim

bveo

bveo

Üye
Siyah al siyah. Ayrıca hangi tus takımı olursa olsun hayvan gibi kullanırsan dayanmaz yani

OğuzcanAbi

Üye
karar senin telefon senin

gokhann71

Üye
altı üstü 2 renk işte. renk işi zevk meselesi :) kendin sec. teknik kısımda sorun varsa cevaplayalım

khytr89

khytr89

Üye
siyahı daha iyi.gri de tuş takımı çabuk yıpranıyor. Bendeki siyah.Bi de siyah tema attım dehşet oldu.

kk71

Üye
gri

xsssx

Üye
Fazla kirli biriysen telefonu yağlı ellerinle elleyen tiplerdensen siyah al :D değilsen tabiki önceliğin gri olsun =)

olivetti

olivetti

Üye
gri kasa kullanıyorum memnunum

melih_

Üye
Tabi ki siyah. N73'e siyah renk acayip karizma katıyor. Benim telefon n73me maşallah diyeyim.

Captain

Üye
siyah daha güzel duruyor kardeş :oke:

macco

macco

Üye
bence siyah N73 Me olur :)

tivriz71

tivriz71

Üye
..ok rengide fevkalade durur. tavsiye ederim. armudun sapı üzümün çöpü...

namsoy

namsoy

Üye
hasiyah ha beyaz herkesin göz zevki farklı

ercutechclup

ercutechclup

Üye
siyah iyidir hemen parmak izi bırak onuda söylüyeyim

jeshogh

jeshogh

Üye
bndede n73 var gri kapak kullanıyorum 3 senedir hala kararmadı :D gri al bnce...

Üst Alt