ThE VeNoM
Üye
Nokıa N73 Tuş silinmesine karşı (önlem,çözüm,öneri,)
arkdaşlar bu yazmı belki gereksiz belki saçma bulabilirsiniz fakat işe yarıyor..
şimdi gelelim yazıma ;
N73 lerde resimde göründüğü gibi kırmızı işaretli tuşlar bir zaman sonra siliniyor.. tuş takımı orjinal olsa bile 1 sene gibi bir sürede siliniyor.. ve kötü bir hal alıyor..
orjinalide çok pahalı..
şimdi silinmeye karşı yapacagımız ilk önlem.. bildiğiniz parlatıcı.. kızların tırnaklarına sürdüğü oje diyelim
sadece bu kırmızı gösterdiğim tuşlara bu parlatıcıdan sürün merak etmeyin hiç bir fark olmuyor.. dahada güzel oluyor diyebilirim.
mesela tuş takımındaki ışığı keser gibi bir cevap yazmayın denedim çünki.. ve hala tertemiz kullanıyorum.
fakat isterseniz bu boyama işini eli yakışan biri yapsın.. sadece. bi kere çekin yeter çok kalın yapmanıza gerek yok.. ayrıca fırca düzgün olsun pürüzlük bırakmasın.
bu kısma dikkat edin silmesi zor olabilir.. ayrıca bu işlemi yaprken bi zahmet tuş takımını çıkarıpta yapın
sonra 1 5 dk iyice kurusun işlem tamam .. senelerce silinmeyen. bir n73 tuş takımı
onuda geçtim parlatıcı elinizin altında eskidikçe yenileyin.
herkeze kolay gelsin.. dedğim gibi yazımı saçma bulanlar olabilir.. yinede öenmli deil akıllıca bulanda olabilir onlarında bir teşkkürü yeter..
bu işlemi başka telefonlardada gerçekleştirebilirsiniz tabikide
arkdaşlar bu yazmı belki gereksiz belki saçma bulabilirsiniz fakat işe yarıyor..
şimdi gelelim yazıma ;
N73 lerde resimde göründüğü gibi kırmızı işaretli tuşlar bir zaman sonra siliniyor.. tuş takımı orjinal olsa bile 1 sene gibi bir sürede siliniyor.. ve kötü bir hal alıyor..
orjinalide çok pahalı..
şimdi silinmeye karşı yapacagımız ilk önlem.. bildiğiniz parlatıcı.. kızların tırnaklarına sürdüğü oje diyelim
sadece bu kırmızı gösterdiğim tuşlara bu parlatıcıdan sürün merak etmeyin hiç bir fark olmuyor.. dahada güzel oluyor diyebilirim.
mesela tuş takımındaki ışığı keser gibi bir cevap yazmayın denedim çünki.. ve hala tertemiz kullanıyorum.fakat isterseniz bu boyama işini eli yakışan biri yapsın.. sadece. bi kere çekin yeter çok kalın yapmanıza gerek yok.. ayrıca fırca düzgün olsun pürüzlük bırakmasın.
bu kısma dikkat edin silmesi zor olabilir.. ayrıca bu işlemi yaprken bi zahmet tuş takımını çıkarıpta yapın

sonra 1 5 dk iyice kurusun işlem tamam .. senelerce silinmeyen. bir n73 tuş takımı

onuda geçtim parlatıcı elinizin altında eskidikçe yenileyin.
herkeze kolay gelsin.. dedğim gibi yazımı saçma bulanlar olabilir.. yinede öenmli deil akıllıca bulanda olabilir onlarında bir teşkkürü yeter..
bu işlemi başka telefonlardada gerçekleştirebilirsiniz tabikide