Nokia N70e bir ödül daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N70e bir ödül daha
Dünyanın en çok satılan 3G/WCDMA destekli multimedya telefonu Nokia N70, her yıl verilen Meffys Mobil Eğlence Ödülleri’nde “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” ödülünü kazandı. Nokia N70, web tarayıcısı ve e-posta gibi “smartphone” özelliklerinin yanı sıra, cebe sığan bir ‘eğlence bilgisayarı’ olmasıyla da dikkat çekiyor.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia’nın Nseries kapsamındaki N70 multimedya bilgisayarı, Meffys Mobil Eğlence Ödülleri’nde “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” seçildi. Nokia N70 birçok rakibini geride bırakarak, Londra’da yapılan törende birincilik ödülünü aldı.

Mobil Eğlence Forumu (MEF) tarafından düzenlenen Meffys ödülleri, mobil eğlence dünyasında başarıyı ve yenilikleri değerlendiren en önemli etkinliklerden biri. 2006 yılında da, her zaman olduğu gibi, her kategoride yarışacak adaylar bağımsız sektör, medya ve analiz uzmanları tarafından seçildi ve kazananlar Mayıs ayında, Mobil Eğlence Pazarı 2006 etkinliği ile aynı gün Londra’da açıklandı.

Nokia’nın özellikle fotoğraf çekmeyi sevenlere hitap eden yeni Nseries ürünü N70, zahmetsizce, parlak ve net resimler yaratıyor. N70’teki entegre flaş, 6 farklı çekim modu ve 20x yakınlaştırma (zoom) sayesinde, 2 megapiksellik fotoğraflar çekilip paylaşılabiliyor. Telefonun özel kapak tuşu, ince tasarımı ve deklanşör tuşu, çekim sırasında kullanıcıya maksimum kolaylığı sağlıyor.

Hürriyet

Exalans

Exalans

Üye
evet ya iyikide almışım

tremiso

tremiso

Üye
valla bende çok memnunum 6610 kullandıktan sonra çok bekledim iyi bir telefon çıkmasını ve n70 çıkıcında budur dedim nitekim n70 ödüle doymuyor ben bu işi biliyorum galiba :D

ozzzy

ozzzy

Üye
walla 6600,6630 die zıplayıp dururken n70de durdum neden acaba ???

elusive

elusive

Üye
abi telefobn budur ne dim ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt