Nokia N70 Türkçe Programi

Sponsorlu Bağlantılar

SELCUK3410

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N70 Türkçe Programi
Selam Arkadaşlar Siteye Yeni üye Oldum Ancak Bayaği Faydasini Gördüm Diyebilirim Meğer Bu Cep Denilen şeylerde Neler Gizliymiş

Ancak Ben Bir Hata Yapip Telefonumun Yazilimini Güncelledim Ne Olur Bana şu N70 Türkçe Yazilimini Bulabileceğim Bir Yer Söyleyin
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: demir maske, axi_herqele, feruduncennet ve 5 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Telefonunuz garantili ise ve kvk, genpa tarzı bir distributor den çıktıysa, yüklediginiz yazılımda Türkçe Dil destegi de olacaktır. Dil seçiminde Türkçe olması gerek ancak gray yada yurtdısı telefon ise yazılım güncellemede Türkçe yüklenmiyormus diye duydum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eğer telefon yazılımını sen güncellediysen telefon garanti dışında tutulabilir. Unutma ki servise gitmek en garanti yoldur. :oke:

çilgin_fransali

Üye
Eğer telefon yazılımını sen güncellediysen telefon garanti dışında tutulabilir. Unutma ki servise gitmek en garanti yoldur. :oke:arkadaslar nerden indirecem bu n70 için dil programini

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
servise danışmalısın

guitartolga

Üye
çooooooooook saol kardes falla acaip basıma belaydı yaptım a.e.o

eagle-eyes

Üye
N70in son yazılımını yükledim bugün ve ingilizce menü dışında başka bi seçenek yok türkçeleştirmek için ne yapmam gerekiyor kod weriliyor ama nasıl ve nerden o kodu uygulucam yardımcı olmanızı bekliyorum çok sıkıntılıyım ing. hiç yokk :(

WwwkillermanwwW

WwwkillermanwwW

Üye
güzel paylaşım saol...

Takipçi Satın Al

Üst Alt