Nokia N70 İncelenmesi

Sponsorlu Bağlantılar

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mustafa_tufekci &#064; May 14 2006, 03&#58;25 PM) [post=334215]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aac güzel ama stereo kulaklıkla dinliyosan mp3 ile aac nin farkini anlarsın kalite düşüyo çevirici olarak imtoo yu tavsiye ederim himde aac yerini m4a daha ii bence link ise al
[/b][/quote]
zil sesi yapmak için düşünüyorum
aac formatında zil sesi melodileri mevcut N70 içerisinde

aac mi zil sesinde daha kaliteli olur
yoksa mp3 mü ?

9680102

Üye
video mükemmel. sırf video&#39;su için alacam bu teli

hakan4852

Üye
yani şimdi n70 öneriyormusunuz...? alacağim ama aklım karıştıı

hakan4852

Üye
ŞİMDİ ARDAKAŞİM N70 ÖNERİYORMUSUN ALALIMMI YANİ ALACAM AMA BİRAZ ÇELİŞKİDE KALDİM YAA..?

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(hakan4852 &#064; May 14 2006, 08&#58;02 PM) [post=334355]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ŞİMDİ ARDAKAŞİM N70 ÖNERİYORMUSUN ALALIMMI YANİ ALACAM AMA BİRAZ ÇELİŞKİDE KALDİM YAA..?
[/b][/quote]
ne bakımdan çelişkidesin?
belirtmelisin ki yardımcı olalım

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
Soru: Yüklediğimiz temalar pilin performansını etkiler mi? Animasyonludan bahsetmiyorum
Cevap: ???

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, etki ediyor ama; çok az bir etki. Fazla fark edilmiyor.

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
İşte size gece çekimi
saat 22:00 sularında gece modu ve flaş açık
zifiri karanlıkta çekildi
damda çektim
gündüz çektiğim fotonun gece çekimi aynı yer yani aynı çiçek

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
N70 in ışığı çok yanıyor
tuş kilidini kapatıyorum ama zıkkım ışık bir türlü sönmüyor
boşa pil yiyor
en az 30 saniyeden aşağıya sönmüyor gibi
tuş kilidini kapatır kapatmaz ışığını derhal kapatmasını sağlayacak
herhangi bir program yok mu ?
yada bu eski versiyonda bir hata mı
yeni versiyon olan 5.0609 da bu durum devam ediyor mu

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
Az önce çekti&#287;im 2 resmi koyuyorum
<span style="font-size:14pt;line-height:100%">Buluttan Türkiye manzaralar&#305;</span>
uzak mesafe geli&#351;mi&#351; modlu zoom çekimi (yani kaliteden tamamen ödün vererek yap&#305;lan zoom anlam&#305;n&#305; ta&#351;&#305;yor N70 de)

Burada normal çekim etkinken
di&#287;erinde manzara modu aktifken çekildi

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
Daha fazla gelişmiş zoom (yani kaliteden tamamen ödün vererek yapılan zoom anlamını taşıyor N70 de)

eon

Üye
<div class='quotetop'>(mustafa_tufekci &#064; May 14 2006, 03&#58;25 PM) [post=334215]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aac güzel ama stereo kulaklıkla dinliyosan mp3 ile aac nin farkini anlarsın kalite düşüyo çevirici olarak imtoo yu tavsiye ederim himde aac yerini m4a daha ii bence link ise al
[/b][/quote]

imtto ile bir mp3&#39;u m4a ya da mp4&#39;a donusturdugum zaman benim telefonum ( V 2.39.15 ) calamiyor. daha ust versionlardaki 6630&#39;lar calabiliyor.... internette arastirdigim kadariyla, versiyondan kaynaklanan bir problem diye tartisilmis. tam parametreler girilirse o zaman olurmus. diger versiyonlar otomatik parametreleri algilandigindan bir sorun olmuyor. sen dinledigine gore, versiyonun yeni olmali... ama tam hangi paramtrelerle cevirmek gerekiyor biliyor musun ? tesekkurler

cao1907

Üye
bence bu telefon gayet sık ozellikle sut kahvesi olanı ama arka kapagı actınmı foto cekmek için 5-6 sn beklemek gerekiyor 6680 da bu sure 2,5-3 saniye bence 6680+Hp nin bi digital foto makinasını almak daha mantıklı

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Merak etme yeni versiyonda o süre 1 sn civarı oluyor

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
En kısa sürede yükleteceğim 5.0.609 u
daha yenisi çıkarmı diye onu araştırıyorum

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
N70 ile fotolara devam ...

mahirmete

mahirmete

Üye
kardeşim hangi köy burası yaw çok doğal görünüo

ocu77

ocu77

Üye
resimler biraz flu çıkmış..diyorum işte se 750i ve yukarısı daha iyi resim çekiyor..Sony var işin içinde kardeşim..

ocu77

ocu77

Üye
<div class='quotetop'>(mahirmete &#064; May 25 2006, 10&#58;35 AM) [post=342254]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
evet bende bunun farkındayım biraz flu. ama 6680 de bıu denli deil.. bi bak istersen kendi açtığım topic
http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=35329
[/b][/quote]
evet ordaki resimlerede bakmıştım kesinlikle 6680 daha net ve kaliteli çekiyor..

Takipçi Satın Al

Üst Alt