Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

aTTra

Üye
<div class='quotetop'>(Dark saga &#064; Jan 15 2006, 01&#58;09 AM) [post=252587]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aTTra sen n70 mi ald&#305;n? ya sen se ci deilmiydin yanl&#305;&#351; m&#305; biliom yoksa? sanki w800i yi sawunuyodun n70 e kar&#351;&#305; ööle hat&#305;rl&#305;om yanl&#305;&#351;m&#305;y&#305;m?
[/b][/quote]

Yo ben SE&#39;ci yada Nokia&#39;c&#305; yada Samsung&#39;cu de&#287;ilim. Beni herkes bilir. Son 1,5 ay içinde. D600, W550i kulland&#305;m ve &#351;u anda N70. Bu da marka taraftar&#305; olmad&#305;&#287;&#305;m&#305; gösterir.

Kim benim isteklerime uyan benim tarz&#305;ma uyan telefon ç&#305;kart&#305;rsa ben oraday&#305;m. Marka tak&#305;nt&#305;m yoktur, herkese sorabilirsin..

o_akyuz sorunu çözmü&#351;sün..

Peki yeni versiyonda bir de&#287;i&#351;iklik var m&#305;? Ayr&#305;ca bu sorunu çözdü&#287;ün program ne i&#351;e yar&#305;yor?

amedian

amedian

Üye
ee atra hayırlı olsun diyeyim gule gule kullan 2 filan surecek gibi gerci ama (konuyu okudum da )

neyzen

Üye
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Jan 15 2006, 10&#58;29 PM) [post=253271]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ee atra hayırlı olsun diyeyim gule gule kullan 2 filan surecek gibi gerci ama (konuyu okudum da )
[/b][/quote]
nokia nin ingiltere sitesinde bu konıu ilgili patch program var Hata doğru isteyen indirsin Turkiye sittesinde yok

RockFord Fosgate

Üye
beyler n70 e yenı wersıyon cıktımı yaw???

o_akyuz

Üye
<div class='quotetop'>(aTTra &#064; Jan 15 2006, 01&#58;48 PM) [post=252804]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Dark saga &#064; Jan 15 2006, 01&#58;09 AM) [post=252587]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aTTra sen n70 mi aldın? ya sen se ci deilmiydin yanlış mı biliom yoksa? sanki w800i yi sawunuyodun n70 e karşı ööle hatırlıom yanlışmıyım?
[/b][/quote]

Yo ben SE&#39;ci yada Nokia&#39;cı yada Samsung&#39;cu değilim. Beni herkes bilir. Son 1,5 ay içinde. D600, W550i kullandım ve şu anda N70. Bu da marka taraftarı olmadığımı gösterir.

Kim benim isteklerime uyan benim tarzıma uyan telefon çıkartırsa ben oradayım. Marka takıntım yoktur, herkese sorabilirsin..

o_akyuz sorunu çözmüşsün..

Peki yeni versiyonda bir değişiklik var mı? Ayrıca bu sorunu çözdüğün program ne işe yarıyor?
[/b][/quote]

eski versiyonunu bilmiyorum ki yeni ne eklenmiş bi yorum yapamayacağım. yama programı heralde. sürüm hatasına yama..zil sesi sorunumu halletti...

amedian

amedian

Üye
bir de benim tel.de mesaj yazarken turkce karakter kullandıgımda mesajın kısalması sozkunusu bi ş , ı yapıyorum 160 karakter doluyo nerdeyse, sizde de varmı ark.lar bu sorun ? deli etti yaaa 3310 sanki. bu herifler tel.i uretiyoda bide ülkelere gore yazılımını uygun yapsa şaşarım

katibim

katibim

Üye
arkadaşlar n70 ile video çekiyorum 352*288 çözünürlüğünde kendi real playeri oynatıyor, fakat pc&#39;de aynı bitrate ve çözünürlükte imtoo mpeg encoder ile convert ettiğim mp4 videoları nasılsa oynatmıyor(medya klibi oynatılamıyor diyor) yani bunun sebebi nedir bu alet niye böyle yapıyor,aynı sorunu convert ettiğim rm dosyalarında da veriyor ve smartmovie&#39;de telefonu çok kasıyor, bunun formülünü-çözümünü bilenler varsa burada bizimle paylaşsınlar,versiyonla alakalı bir sorun değil 3-4 tane n70&#39;de bizzat denedim.

katibim

katibim

Üye
kimse bilmiyormu tüh yaaa

Gokhan43

Gokhan43

Üye
N70 Zil Sesi Yamasını linkinden indirebilirsiniz

o_akyuz

Üye
<div class='quotetop'>(katibim &#064; Jan 17 2006, 03&#58;38 PM) [post=254540]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar n70 ile video çekiyorum 352*288 çözünürlüğünde kendi real playeri oynatıyor, fakat pc&#39;de aynı bitrate ve çözünürlükte imtoo mpeg encoder ile convert ettiğim mp4 videoları nasılsa oynatmıyor(medya klibi oynatılamıyor diyor) yani bunun sebebi nedir bu alet niye böyle yapıyor,aynı sorunu convert ettiğim rm dosyalarında da veriyor ve smartmovie&#39;de telefonu çok kasıyor, bunun formülünü-çözümünü bilenler varsa burada bizimle paylaşsınlar,versiyonla alakalı bir sorun değil 3-4 tane n70&#39;de bizzat denedim.
[/b][/quote]

çevirecegin dosyayı profil kısmından 3gpp olarak seçeceksin.daha sonra add den dosyayı ekleyeceksin,dosyayı ekledikten sonra yanında check işareti bulunan kutuyu boşalt ve sağ tarafta bulunan ayarlarda yazılı bulunan h263 ü mpeg4 olarak değiştir....daha sonra kutuyu işaretle ve encode ye bas ...ama görüntüyü divx yapıp smartta izlemek daha zevkli ve çok daha kaliteli...sadece biraz fazla yer kaplıyor..

katibim

katibim

Üye
kardeş anlıyorum divx kalitelide teli çok kasıyor,benim demek istediğim mp4 formatlı 352*288 çözünürlüğündeki videoları neden oynatmıyor, d600&#39;de aynı çeviriyi yapıyordum tıkır tıkır çalışıyordu ama n70&#39;te medya dosyası desteklenmiyor diyor.

tektabancam

Üye
çevirecegin dosyayı profil kısmından 3gpp olarak seçeceksin.daha sonra add den dosyayı ekleyeceksin,dosyayı ekledikten sonra yanında check işareti bulunan kutuyu boşalt ve sağ tarafta bulunan ayarlarda yazılı bulunan h263 ü mpeg4 olarak değiştir....daha sonra kutuyu işaretle ve encode ye bas ...ama görüntüyü divx yapıp smartta izlemek daha zevkli ve çok daha kaliteli...sadece biraz fazla yer kaplıyor..
[/quote]

kardeş eyvallah yeni birşeydaha ögrendim sagolasın bitrateyi 500 yapıncada kalitede degişmiyor dedigingibi fazla yer kaplıyor cevirirken stero kayıt yapamıyorun yardımcı olurmusun

RockFord Fosgate

Üye
ya katıbım aynı sey bendede war once mp4 ecevırıp atayım dedım acmıyo anlamadım bende????bende smatmovıede 176x208 ızlıyom napalım&#33;&#33;bu arada bılen yazarsa sevınırızz&#33;&#33;+bıt rate ı 700 fılan ve ustu yaparsanız oynatırken kasıyo ona gore dıkkat

o_akyuz

Üye
[quote name=&#39;tektabanca&#39; date=&#39;Jan 18 2006, 01:41 PM&#39; post=&#39;292805&#39;]
[/quote]

kardeş eyvallah yeni birşeydaha ögrendim sagolasın bitrateyi 500 yapıncada kalitede degişmiyor dedigingibi fazla yer kaplıyor cevirirken stero kayıt yapamıyorun yardımcı olurmusun
[/quote]

stero kayıt bende yapamıyorum... converter hata veriyor.3gpp formatında yok galiba.ama diivx de olabilir...bir de stereo olunca daha fazla yer kaplar oda birşey ifade etmez...

phoenixex

Üye
Bu konuyla tam ilgli olmasada convert işiyle ilgili;
SUPER@

Telefon ilgli Nokia ve Sony sahibi arkadaşlarım Mevcut playerlarıyla 3g veya mp4 formatında , yeterli ses ve görüntü kalitesinde convert yapmasını sağlayan bir program....

Filmlerin covert için telefona herhangi yüklenecek codec gerektirmemesi çok iyi .....

<span style="font-size:8pt;line-height:100%">(Ancak Encode ederken Xvid video codecğini şeçerseniz ... Telefona XVID yüklemenıiniz gerekli )</span>

Bende N70 olduğu için ayarları : (bütün S60 larda bunu büyük olasılıkla destekler)

<div align="center">Container: MP4
Video: MP4
Audio: AAC

Then video settings:
Size: 352x288
Aspect: 4:3
Frame/Sec: 15</div>

<div align="center"></div>

N serisinde ekran 176 x 208 olmasına karşın ayarları böyle yapmalısınız... (S60 larda bu ayarların geçerli olacağını düşünüyorum)

Ancak dosya boyutunda yeterli küçülme elde edemeyence programda mevcut olan

Sony Ericsoon 3 gp formatını kullandım..

sample frequens 22500 ; 2 canal (stereo) ; 56 kbps bitrate ayarlayoruz zaten şablonda bunlar kayıtlı kafa kariştirmaya gerek yok SonyEricsson (3gp ) ayarladım bu formatı nokia da destekliyor. Ses kalitesini değiştirebilirsiniz...

<div align="center"></div>

527 MB lık Fight Clup Divx 149 MB düştü ... N70 rahatlıkla izlenebiliyor

Standartta yüklü Nokia&#39;da Real player dosyayı rahatlıkla açabiliryor ek yüklemeye gerek yok... .

Aşagıda linkte orjinali 45 Mb olan bir videoclip sony-ericson 3 gp formatında 6mb olarak 3gp çevrilmiş hali .. Ses kalitesi gayet yeterli...

(orjinal kulaklıkla dinlenmeli)

sonuçda bu ücretsiz program ses ve kalite yönünden encoding ve render olarak Smart movie kadar iyi ve videoclipler için ideal

Smart moviede olduğu gibi alt yazı yok ... Olsa bile türkçe karekte desteği zaman alır...

Not :Real Player de film oynarken 2 nolu tuşa basarsanız filmi fullscreen izleyebilirsniz...

katibim

katibim

Üye
kardeş çok sağol Allah senden razı olsun uzun süredir aranan bir program bu sanırım n70&#39;te mp4 izlemek isteyen bir çok kişiye faydalı olacaktır,programı denedim gerçekten mükemmel imtoo falan hikaye yani çok sağol.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Gerçekten müthiş program , teşekkürler..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ohh benimde D600 için işime yarayacak program çook süper çıktı

RockFord Fosgate

Üye
ooo bende ındırdım manyax program ımtoo ya rakıp cıktıı&#33;&#33;&#33;

Zero

Zero

Üye
Program Dosyalar-> Cep için Pc programları bölümüne eklenmiştir, phoenixex arkadaşımıza teşekkür ederiz.