ya carl zeiss yokmus kusura bakma ama dedeıgm gııbı ısıga gore pek ıı deıl bu cekım 2 mp olmasına raagmen snde bıde 6680 varsa rockford ondanda cekıp koyarsan aynı ortamları merak ettım yanı sankı 6680 bana daha ıı gıbı geldı yanılıyoda olabılırım n70 i de 2 gun kullandım bu arda kullanmadıgım sey ıcın yorum yapmam bunuda gectım sn resım komussun bız yorum yapalım dıye
artık sız karar werın onemlı olan ısık dorudur bellı bı ısıkta belkı 6630 la aynı cekıyodur ama genelde cok daha ıyı ayrıca k750 de bu ortamda ıyı sonuc vermez ıkısıde aynı ortamda cekıldı
baba orjınal cd den yukledın dımı??kutusundan cıkan bende yukedım calısmıyo walla takıyon usb ye ggormuyo program bende 6.6 yı yukledım gordu babalar gıbı eslestırdım sende 6.6 yı yukle hallolur!!
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 23 2006, 10:17 PM) [post=261184]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Alive arkadasım bende 6630 da war ıstersen cekeyım aynı yerden aynı fotoları aglarsın burada o yuzden kullanmadınız+denemedıgınız seyler hakkında yorum yapmayın ılerı gerı 5.0 mp foto makıneseı deıl bu!!!barabellı kardes n70 de carl zeıss mercek yok malesef n90 da war
[/b][/quote]
Dostum 1.si üslubunu düzelt..Ne demek o ağlarsın falan..Bişi biliyoruzki konusuyoruz burda..Benim test etmediğim telefon kalmadı..Zoruna gittiyse gelirsin sölersin adamakıllı..Neyse düşünceme gelince hala ısrarla irenc diyorum..N70 lerin görüntü kalitesini beğenmedim beğenmiyeceğim..Varmı otesi..Zorla bişiler kabul ettiremezsin kimseye..
ettırmıyorum zaten bu 1 ıkıncısı ben aglarsın derken ''yanı cok kotu cıkacagı ıcın hayalkırıklıgına ugrarsın ''anlamında soyledım benım uslubumda sorun yok arkadasım kımseye bır saygısızlıgımız olmaz burası MAXİCEP herkes kardes herkesın dusuncesıne saygı duyarım ancak onyargılı dusuncelerde genelı yansıtmamaktadır