Emre
Üye
Düzeltme yapın.
Microsoft ile yapılan anlaşmayla Nokia’nın 2016 yılının sonuna kadar akıllı telefonlarda markasını kullanması yasaklandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
31 aralık, 2015 yazıyor ama. 
Düzeltme yapın.
Microsoft ile yapılan anlaşmayla Nokia’nın 2016 yılının sonuna kadar akıllı telefonlarda markasını kullanması yasaklandı.

Nokia 2016 Yılında Akıllı Telefon İşine Geri Dönmüyor! - MaxiCepLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız31 aralık, 2015 yazıyor ama.![]()
Temmuz-Agustos arası bir şey duymak istiyorum.
tablet çıktığında öyle demiyordun ama...Tabletler herzaman önemsiz ve gereksiz olmuştur.
bu haberden bir hafta on gün sonra döneceği onaylanmıştı ama
telefonsuz saat ne işe yarar nokia da bunun bilincindedir eminim kesin yeni cihazlar tanıtılır yaza yaza olmazsa güze yılbaşına doğruda satışa çıkarTelefon olmasa bile yakın zamanda bir akıllı saat tanıtacak.
Temmuz-Agustos arası bir şey duymak istiyorum.
Peki nokia'nın sitesinde neden 31 aralık, 2015 yazıyor? aşağıda atığım linki iyi oku.Alıntıladığın haberi iyi oku.
Okumuştum zaten. Sen şimdi o tarihte çıkaracaklarına inanıyor musun? Bunun hiç mi uzama payı yok?Peki nokia'nın sitesinde neden 31 aralık, 2015 yazıyor? aşağıda atığım linki iyi oku.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@BLasTeaR Konu hortlatmakta üzerine yok![]()
Şaka bi yana Nokianın pazara dönme zamanı geldi artık.MS bi halt beceremedi.En azından Nokia markası bitmesin

Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum.Şu lanet olası microsoft ajanı elop olmasaydı samsung veya apple diye bir marka yoktu şuan.

bence ikiside dururdu samsung bime telefon çıkarır apple zenginlere çalışırdıŞu lanet olası microsoft ajanı elop olmasaydı samsung veya apple diye bir marka yoktu şuan.