Haber Nokia N5 Phone Konsept !

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
n95 üretse daha çok kar eder

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Güzel tasarım sadece biraz kalın duruyor ve ön taraf biraz daha geliştirilebilir.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Symbian ve android birlikte çalışsa on numara olur

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Düşünsenize nokia diyo ki 5800xm ye Güncelleme veriyor :D :D

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia yeni bir telefon üretmeyecek böyle bir planları yok.
suri açıklama yaptı sene sonuna doğru bir sürprizimiz var dedi ;) herşey olabilir 100 bilgiye sahip değilim :)
android için z başlatıcı süs diye yapmadı ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nokia orta tuş efsanesinden vazgeçmez. Hele ki N8 E7 gibi orta tuş barındıran güzel tasarımlı cihazlardan sonra.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap

Emre

Üye
    Konu Sahibi
nokia androud cihazı için iş ilanı vermiş ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nedense hiç şaşırmıyorum! Nerde Nokia konusu var Emre orda. Troll müsün, maaşlı eleman mısın, neyin nesisin çözemiyorum. Nokia ancak asha serisi gibi giriş cihazları üretebilir. Yaptığı anlaşma yüzünden orta ve üst segmentte cihazlar üretmesi YASAK!
Lütfen artık fazla kasma.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Polemiğe girmeyeceğim.

Son düzenleme:

ersncak42

Üye
gerçekten de kardeşim sen bu nokia ile kafayı bozmuşsun altı üstü bir telefon firması yani dünya 1.si olsa nolur batsa nolur sana bi faydası ya da zararı yok elleme ne yaparsa yapsın sonuçta el kadar cihaz bunlar :)

Luck Star

Luck Star

Üye
GMD Elite'e benziyor hiç beğenmedim , Nokia böyle bir telefon yapmaz.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Anlaşma gereği 31 aralık 2015 kadar Marka yasağı olan Nokia'nın, Android telefon Konsept Şimdiden geldi!​

anlaşmada 2024 yılına kadar tuşlu akılsız telefon uretemez yazıyor, 2015 31 aralıktan sonra ust segment cihaz uretebilir. bu bilgiyi nerden aldın bilmiyorum? oraya gönder
insanları yanlış bilgilerle yanıltmayın lütfen

Düzeltme yapın.
Microsoft ile yapılan anlaşmayla Nokia’nın 2016 yılının sonuna kadar akıllı telefonlarda markasını kullanması yasaklandı.

Üst Alt