Haber Nokia N5 Phone Konsept !

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Düzeltme yapın.
Microsoft ile yapılan anlaşmayla Nokia’nın 2016 yılının sonuna kadar akıllı telefonlarda markasını kullanması yasaklandı.
31 aralık, 2015 yazıyor ama. :)

Rygebin

Rygebin

Üye
dönse bile başta fazla gelir elde edemeyecek bence, çıkarttıkları tabletin bile gelirleri çok aşağılarda kaldı. Adı mazide kalıyor , millette yavaş yavaş unutacaktır.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Tabletler herzaman önemsiz ve gereksiz olmuştur.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hatırlamıyorum ?
Yine iyi satmış

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Telefon olmasa bile yakın zamanda bir akıllı saat tanıtacak.

Son düzenleme:
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Telefon olmasa bile yakın zamanda bir akıllı saat tanıtacak.
telefonsuz saat ne işe yarar nokia da bunun bilincindedir eminim kesin yeni cihazlar tanıtılır yaza yaza olmazsa güze yılbaşına doğruda satışa çıkar
merak ediyorum diğer firmalarla anlaşsa onların aracılığı ile dağıtım yapabilir mi malum kendi kaynakları sınırlı

Emre

Üye
    Konu Sahibi

Son düzenleme:

Emre

Üye
    Konu Sahibi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Peki nokia'nın sitesinde neden 31 aralık, 2015 yazıyor? aşağıda atığım linki iyi oku.
Okumuştum zaten. Sen şimdi o tarihte çıkaracaklarına inanıyor musun? Bunun hiç mi uzama payı yok?
Ben de öyle biliyordum ama herkes 2016 sonu diyor -ki bundan 2-3 ay önce okuduğum yabancı bir kaynak sitesinde de öyle yazıyordu.
bekleyip görelim. :gul:

Emre

Üye
    Konu Sahibi
3. çeyreği bekleyip görelim. :anlas:

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@BLasTeaR Konu hortlatmakta üzerine yok :D
Şaka bi yana Nokianın pazara dönme zamanı geldi artık.MS bi halt beceremedi.En azından Nokia markası bitmesin

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
@BLasTeaR Konu hortlatmakta üzerine yok :D
Şaka bi yana Nokianın pazara dönme zamanı geldi artık.MS bi halt beceremedi.En azından Nokia markası bitmesin

Can sıkıntısı napak, aslında onu konuyu açana söylemen gerek :gul:
Ben de isterim Nokia eski haline dönsün. Bakalım 2016'nın son aylarında birşeyler çıkarır umarım, çıkarsın alacağım bi tane yedek : ?

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Şu lanet olası microsoft ajanı elop olmasaydı samsung veya apple diye bir marka yoktu şuan.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şu lanet olası microsoft ajanı elop olmasaydı samsung veya apple diye bir marka yoktu şuan.
Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. :oke:
Şimdi başlarsam uzuunca yazarım ama bu konular çok konuşuldu o yüzden o Stephen Elop'u Allah bildiği gibi yapsın [!]

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye

Üst Alt