Nokiadan 1 ghz ama arm 11 işlemcili telefonlar istiyoruz seneye. Üstüne bir de windows kurdunmu ooooh mis. Kasım kasım kasılarak telefon kas yapar artık. O zamana 4 çekirdek 1,6 GHz filan olur telefonlar heralde.

istese yapar ama symbian'ı terk etmek istiyor ki adamlar... bu telefon şuan bir hayall.Bir fotoshop harikası ...(Favorim N8) + fotoshop harikası oldugu için herhangi bir model verirmemiş bence ondan N0 die yazılmış..
hayır biliyorusan nokia modellerinin prototipleri C0 ile gözüküyor sonra model ismi alıyor ki bu cihaz kesin çıkacak diyorum ve şu an tasarımdalar donanım zaten belli ayrıcı ben daha önce bu özellikleri yazmıştım forumda çıkacak diye ama fotoğraf yokru codeys koymuş sağolsun

valla dedikleri tarihte duyururlarsa haziran temmuz gibi türkiyede olur bende alırım bu cihazı ama yalnız yeni modellierin prototip isimlerini gördüysen onlar hep C0 ki bu yeni isimlenlendirme biçi nokianın çift sayı yok sadece harf ve rakan var ve dedvamı var örnek olarakda N8-00 bundan sonra N8-01 diye gidicek adamalr N97 ye kadar gelince anca bu oldu işteN79 un testiçin üretilen telefonunda N00 die yazıyor.Yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum ama yapılırsada iyi olur Nokıa açısından... akıllı telefon yarışına katılmış olur...![]()