nokia n0 mı geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver021

silver021

Üye
Nokia bunu çikartir ve fiyatini makul yaparsa ben waveimi satip bunu alabilirim esasen. fiyatini 2000tlnin üstûnde yaparsa hic sasirmiycam yanliz=d belki 3000tl yide gôrebilir. ama nokia fanlari 10000 tlde olsa vermeye hazir =p sirf nokia mutlu olsun die =d

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bana fake gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
61semih

61semih

Üye
sbyan oldoktan sonra 5ghz 4gbram yapsa ne olurkı

• Beğen
Tepkiler: hoss
ricardo45

ricardo45

Üye
bu telefonu yapsın,4000tl desin alırım.ama tabi olmayacak duaya amin denmez:)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ben olsam alırım güzel telefon ama babam n8 i kafamda parçalar :D neyine yetmiyor diye :D

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Siyah.

Siyah.

Üye
bu çıksa bile kimse almaz fiyatı 3000 den aşşagıda olmaz

ricardo45

ricardo45

Üye
bunu yapar mı bilmem ama aklı varsa symbiandan vazgeçer.dünya satışları ortada.android çılgınlığı on sürat devam

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nokia şu anda bu elefonu yapamaz. yapsa da n8 varken yapamaz. belki ileriki yıllarda n8 popülaritesini(ki fazla yok-sadece anlamayanlar alıyo) kaybedince yaparlar.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Nokiadan 1 ghz ama arm 11 işlemcili telefonlar istiyoruz seneye. Üstüne bir de windows kurdunmu ooooh mis. Kasım kasım kasılarak telefon kas yapar artık. O zamana 4 çekirdek 1,6 GHz filan olur telefonlar heralde.

sanki kendi ypatı :D

Uruloki

Uruloki

Üye
gençler cihaz tamamaen deoğru fake filan değil tegra işlemci kullanması filan hatta gpu da broadcom bcm2763 hani şu ps2 nin performansını veren çip o merak etmeyin böyle bir cihaz gelecek büyük ihtimal kasımda gelecek ama tasarım bunu bilemiyorum

----------Eklendi @ 15:53:37 ---------- Yazıldı @ 15:52:41 ----------

işlemci bu arada 2.1 ghz deiğil çift çekirdek 1ghz

emreilhans

emreilhans

Üye
nokLa anca n8-01_02_03... yapar :D başka hiç bişey yapamaz . android almış başını gidiyor ios applestore ile hava atıyor nokLa hala symbian maç yapıyor delilik .

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
cok yuhafsınız iphone 4 dede ve 5 de cıkan haberlere fake dendı ama telefonlar cıktı ıste ve cıkıs asamasında .siz istedıgnızı soyleyın cıhaz bu sankı yapılamazda. fakeyse cıkınca bellı olur degılsede .ha bu ha kaynak madem ınanmıyorsunuz kaynagı sormayın her cıkan habere fake dıceksenız haber paylasmayalım ozaman :hmmm

Elektr0

Elektr0

Üye
istese yapar ama symbian'ı terk etmek istiyor ki adamlar... bu telefon şuan bir hayall.Bir fotoshop harikası ...:ehe (Favorim N8) + fotoshop harikası oldugu için herhangi bir model verirmemiş bence ondan N0 die yazılmış..

hoss

hoss

Üye
samsung olsa yapar derim ama söz konusu nokia olunca hic inanmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
tartışılır bir konu.ben nokıa yı seviyorum ama işin uzmanı arkadaşlar daha iyi bilirler diyebileceğim.

Uruloki

Uruloki

Üye
istese yapar ama symbian'ı terk etmek istiyor ki adamlar... bu telefon şuan bir hayall.Bir fotoshop harikası ...:ehe (Favorim N8) + fotoshop harikası oldugu için herhangi bir model verirmemiş bence ondan N0 die yazılmış..

hayır biliyorusan nokia modellerinin prototipleri C0 ile gözüküyor sonra model ismi alıyor ki bu cihaz kesin çıkacak diyorum ve şu an tasarımdalar donanım zaten belli ayrıcı ben daha önce bu özellikleri yazmıştım forumda çıkacak diye ama fotoğraf yokru codeys koymuş sağolsun

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar herkes yanlıs anlamıs sanırım işlemci 2.1 ghz değil "nvidia tegra 2" -1ghz-

Elektr0

Elektr0

Üye
hayır biliyorusan nokia modellerinin prototipleri C0 ile gözüküyor sonra model ismi alıyor ki bu cihaz kesin çıkacak diyorum ve şu an tasarımdalar donanım zaten belli ayrıcı ben daha önce bu özellikleri yazmıştım forumda çıkacak diye ama fotoğraf yokru codeys koymuş sağolsun

N79 un testiçin üretilen telefonunda N00 die yazıyor.Yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum ama yapılırsada iyi olur Nokıa açısından... akıllı telefon yarışına katılmış olur... :evet:

Uruloki

Uruloki

Üye
N79 un testiçin üretilen telefonunda N00 die yazıyor.Yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum ama yapılırsada iyi olur Nokıa açısından... akıllı telefon yarışına katılmış olur... :evet:
valla dedikleri tarihte duyururlarsa haziran temmuz gibi türkiyede olur bende alırım bu cihazı ama yalnız yeni modellierin prototip isimlerini gördüysen onlar hep C0 ki bu yeni isimlenlendirme biçi nokianın çift sayı yok sadece harf ve rakan var ve dedvamı var örnek olarakda N8-00 bundan sonra N8-01 diye gidicek adamalr N97 ye kadar gelince anca bu oldu işte

dangerouz

dangerouz

Üye
Böyle bir cihaz yapsa rekabet edemez, çok pahalı olacaktır çünkü 2,1 Ghz korkunç bir rakam cep telefonu için.Photoshop' tan öte değildir bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...