nokia n0 mı geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
nokia n0 mı geliyor

bende şaşırdım ama yorumlar szızın

TheORCUN

TheORCUN

Üye
?!!

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Çok abartı olmuş nokia böyle bir ciha yaparsa ben intihar ederm :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Nokıa bu tür telefon çıkarırsa kendini öle düzeltebilir...:D

hoss

hoss

Üye
fakeee cihaz , böyle bir cihaz cıkaramaz nokia

mangdaşire

mangdaşire

Üye
2.1 gh işlemci,1gb ram,10mp kamera+meego.nokia böle bişi çıkarırsa belki batmaktan kurtulabilir.ama yok.ben hala nokia kullanıyorum,ancak androdidden yanayım.gerçi bu cihaza android 3.0 yüklenebilir.ama uyumlu olmaz.neyse cihaz bi çıksın androidi sonra düşünürüz...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
olur neden olmasin nokia kendini kurtarmak icin herseyi yapar

AYNA

AYNA

Üye
aşırı abartı olmus.bataryası bile2350 mah :D
kaynak nerden kardeş?

61semih

61semih

Üye
nokıa yı ancak boyle bır telefon kurtarabılr ozellıkle belırtılen batarya gucune yaklasan rakıp yok sanrım
kaynak neresı acaba konuyu acan arkadaş
fakeye benzıyor

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
nokiadan böyle bir cihaz yapmasını beklemiyorum açıkcası,ve telefonun tipi samsung corby pro gibi :) nokia iyice tutuştu sanırım

eQooo

eQooo

Üye
fake bencede...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
walla baya ucmsu nokia :D fake e benzior 2.1 ghz dior bilgisyar gbi anasni satyim :D 32 gb :D bole bise yapsa sallar nokia ..

MetQ7

MetQ7

Üye
Nokia çırpınışlarda:D

zaza

zaza

Üye
süprizlere açık olmamaız lazım her an herşey olabilir :)

hoss

hoss

Üye
Nokiadan 1 ghz ama arm 11 işlemcili telefonlar istiyoruz seneye. Üstüne bir de windows kurdunmu ooooh mis. Kasım kasım kasılarak telefon kas yapar artık. O zamana 4 çekirdek 1,6 GHz filan olur telefonlar heralde.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bu cihaz çıksın anında alırım.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla benim nokiadan istedigim telefon şöle 550-650 tl civarında 5 veya 8 mp kameralı 1 gb ram 1gh işlemci,8gb hafıza kartı,android işletim sistemi,usb on the go özellikli bi telefon.eger böle bişi çıkarırsa diger firmalara kepenk bile indirtir.ama nerde nokia da android işletim sistemi...nokia anca symbian yapsın,onu da yarım yapsın.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
mustafa

mustafa

Üye
yok artık.

nghty2

nghty2

Üye
nokianın zaten bu konsepti taşıyan telefon modeli var zaten pek inandırıcı degil bu kimse yemesin bunu :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
valla benim nokiadan istedigim telefon şöle 550-650 tl civarında 5 veya 8 mp kameralı 1 gb ram 1gh işlemci,8gb hafıza kartı,android işletim sistemi,usb on the go özellikli bi telefon.eger böle bişi çıkarırsa diger firmalara kepenk bile indirtir.ama nerde nokia da android işletim sistemi...nokia anca symbian yapsın,onu da yarım yapsın.

cok sey istion be kanka :D 5oo-6oo e ole telefon imkansiz :) 1.5oo civari olur anca

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...