Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N-gage 1 Gb Yada 2 Gblik Mmc Kartı Kaldırırmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antony_costa
Üye
Konu Sahibi
Nokia N-gage 1 Gb Yada 2 Gblik Mmc Kartı Kaldırırmı?
Ben mmc kart alacamda telefonum n - gage acaba 1 yada 2 gb lik kartı kaldırıyormu?gerçi Kaldırıda kasarmı? telefonu zorlarmı???cevabını bilenler lütfen yazsınlar...şimdiden teşekkürler...
ChavRash
Emekli Yönetici
1 Gb.'lık kaldırabilir belki ama 2 Gb.'lık MMC'yi destekleyeceğini sanmıyorum..
Shadowman07
Üye
1gb kaldırır ama kesinlikle kasar..
cenkozgen
Üye
valla 2gb kullandığını idda eden bi arkadas vardı. 1 gbyi kaldırı ve kasmayabilir. ama sarjın hızlı biter orası kesin
Yunus34Teufel
Üye
kardeş bende de n-gage var hafıza kartım 1gb.telefon hiç kasılmıyor şarz'da biraz değişiklik oldu ama o kadar da önemli değil.Ayrıca 2 gb kaldırıyor
kingjack
Üye
n-gage imi 1 gb lık mmc kartım la birlikte kullandım kasma olmuyo sorunsuz calısıyor ama 2 gb destekler mı bılmıyorum kesin olarak bilen arkadas yanıtlarsada bilgilenmek adına sevınırım ..
msw
Üye
O zamanlar 2 gb yoktu yaw... desteklemez bence
antony_costa
Üye
Konu Sahibi
1 gb 45 milyon 2 gb 130 milyon'muş. heralde 1 gb alacam beyler...kasmaz diyolar ama ben zaten müzik dinlemek için alacam 1 gb yi ...sarjı neden hızlı bitecek onu anlamadım birazda...2,5 gün gidiyodu normalde şimdi kaç gün gidecek yada saat?
xrz
Üye
yaw daha eskitemedik 1 gb'ı 2 gb çıktı ben de merak ediyorum bi arkadaş s40 bi telefonda denemiş hiç çalışmamış deneyen olursa eh param da olursa alırım
NOT:Aldığım bi habere göre 4 gb'lar da yolda
ghost_ysw
Üye
zaten n-gage nin ozelliklerine bakarsan en cok 512 kullanın der ama 1 gb kullananlar var kasıyo telefonu bayaa... ama bence 2 gb yi calıstıracagını hic zannetmiyorum...
KEMAL6600
Üye
dostum eğer 1 gb alacaksan mp3leri ve videoları klasörleri gizleyin o zaman kasma yapmazz ben 6600 1 gb falan kaldırmadı ama klasörleri gizledim çok rahatladı boş hafıza 5mb bıraktım :
ibrahim kacır
Üye
arkdasım bende n-gage kullanıyorum ve 1gb lik hafıza kartım var yaklasık 600 mb yer dolu ama yıne de telefonum hıc kasmıo ama 1gb lık hafıza kartının yaklasık 900-950 mb sı dolu olursa kesın telefon yavaslar ve kasmaya başlar buna emınım