Nokia Muşteri memnuniyetinde yine bir numara

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Eminim memnundurlar eminim

partyhard

Üye
geçtiği sistemde sistem olsa. media markttayım inceliyom cihazı abi bi kapanmadı uygulama. recent ekranını açıyom yukarı çekiyom yok,sola çekiyom yok, sağa çekiyom yok. rezil bi arayüzü var meego bırakılıpta o sisteme geçilir mi? harbi harbi nokianın üstüne oyunlar oynanmış aklı olan biri elinde ki meegoyu bırakıp o sisteme geçmez

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sana çürük ceviz denk gelmiş

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence telefonu gerçek manada kullan kişiler arası yapmalılar örneğin maxicepte aktif ve telefonu herşeyiyle kullanan kişiler arası yapılılabilir öyle insan var lumia920 alıyor sadece arama yapıp maillerine bakıyor kimi alıyor oyun&uygulama sosyal ağlar internet vs. İçin kullanıyor...
İşte bu yüzden genelde telefonu herşeyiyle kullanan ve Fanlık yapmayacak gruplar arasında bu araştırma ve anketler yapılmalıdır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence telefonu gerçek manada kullan kişiler arası yapmalılar örneğin maxicepte aktif ve telefonu herşeyiyle kullanan kişiler arası yapılılabilir öyle insan var lumia920 alıyor sadece arama yapıp maillerine bakıyor kimi alıyor oyun&uygulama sosyal ağlar internet vs. İçin kullanıyor...
İşte bu yüzden genelde telefonu herşeyiyle kullanan ve Fanlık yapmayacak gruplar arasında bu araştırma ve anketler yapılmalıdır.

olabilir ama bir de geneli düşünmek lazım. Bu bahsettigimiz bilinçli kullanıcı ve-veya telefonu her anlamda kullanan kişiler genel kullanıcıların ne kadarını temsil ediyor.

MrExpert

MrExpert

Üye

olabilir ama bir de geneli düşünmek lazım. Bu bahsettigimiz bilinçli kullanıcı ve-veya telefonu her anlamda kullanan kişiler genel kullanıcıların ne kadarını temsil ediyor.

Ama şöyle bakmak gerekir mesela telefonu arama ve internete girmek için kullan biri bunu Lumia 920 ile yapsada memnun kalır iphone 5 veya s4 ile yapsada muhtemelen hiçbir sorun yaşamayacağı için memnun kalır. Ben butür ödülleri vb. Şeyleri apple , nokia ve samsung un genelde el altında reklam yapma amaçlı kullandığını düşünüyorum bir firma müşteri memnuniyetini ve sadakatini yıllara oranlı satış rakamlarıyla ancak gösterebilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ama şöyle bakmak gerekir mesela telefonu arama ve internete girmek için kullan biri bunu Lumia 920 ile yapsada memnun kalır iphone 5 veya s4 ile yapsada muhtemelen hiçbir sorun yaşamayacağı için memnun kalır. Ben butür ödülleri vb. Şeyleri apple , nokia ve samsung un genelde el altında reklam yapma amaçlı kullandığını düşünüyorum bir firma müşteri memnuniyetini ve sadakatini yıllara oranlı satış rakamlarıyla ancak gösterebilir.

işte müşteri memnuniyeti ve sadakatini yıllara yayarsan burada Nokia öne çıkıyor zaten. Basit örnek vereyim: bugün sana lumia920&iphone5 ve sgs4 versem ve iki yıl uçunu de aktif bir şekilde kullansan iki yıl sonunda hangisi ilk günkü yeni haline daha çok yakın olur.

fingerback5

fingerback5

Üye
Müşteriye hizmet mi veriyor da memnuniyeti olsun ? :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Beyler itiraz ediyorsunuz ama bütün ülke sizin kadar bilgili değil telefonlarda... Belirli bi kalıp var... Nokia dan şaşma diye... Ondan dolayı nokia nın 1 numara seçilmesi normal... Bu sitede yapsalar bu anketi nokia 1 numara olamayabilir ama dediğim gibi ülkedeki herkes sizin kadar bilgili değil... Beklentiler düşük genel olarak

pRime.

pRime.

Üye
hepsini geçtim de "windows phone işletim sistemli telefonları ile yüzü gülen nokia" burdaki tezatlık beni benden aldı.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Üst Alt