trqwe Üye n73 te de açılamıyor....galiba ram istiyor.....çünküğ önce açılıp sonra kapanır gibi falan bişey yapıyor....
n73 te de açılamıyor....galiba ram istiyor.....çünküğ önce açılıp sonra kapanır gibi falan bişey yapıyor....
hub Üye mustafa110110' Alıntı: Eline Sağlık Kardeşim N73 de çalıştı n73 kulananlar buyrun züpper bişi Genişletmek için tıkla ... Yalnız şu arkadaşın mesajını anlamış değilim. N73'te çalışmıyor bizzat denedim. Tam açılırken program kapanıyor. Kamera açıkken de kapalı iken de denedim. Yine de kapalı. Neden milleti kandırıp boşuna indirerek vakit kaybetmesini sağlıyorsunuz?
mustafa110110' Alıntı: Eline Sağlık Kardeşim N73 de çalıştı n73 kulananlar buyrun züpper bişi Genişletmek için tıkla ... Yalnız şu arkadaşın mesajını anlamış değilim. N73'te çalışmıyor bizzat denedim. Tam açılırken program kapanıyor. Kamera açıkken de kapalı iken de denedim. Yine de kapalı. Neden milleti kandırıp boşuna indirerek vakit kaybetmesini sağlıyorsunuz?
artunç Üye n95 8gb ile tam uyumludur her sw da çalışıyor n97 den çalıştırmamadım s60 v5 war sa paylaşabilirmisiniz
n95 8gb ile tam uyumludur her sw da çalışıyor n97 den çalıştırmamadım s60 v5 war sa paylaşabilirmisiniz
yarenss Üye iii akşamlar hasan. benim tel e71 ve bu prgram zaten telimde var ama nasıl kullanacağım hakkında bilgim yok biraz açıklama getirebilirmisin?
iii akşamlar hasan. benim tel e71 ve bu prgram zaten telimde var ama nasıl kullanacağım hakkında bilgim yok biraz açıklama getirebilirmisin?
GMLMZ Üye Ben de çok teşekkür ederim. E 66 da çalıştı. Ancak İngilizce menüsünü değiştirme şansımız var mı?
Karahasan Emekli Yönetici Konu Sahibi emredel' Alıntı: eline koluna saglık Genişletmek için tıkla ... iyi günlerde kullanın...