Nokia Multiscanner: Kameranız taracıya dönüşsün...

ogkman

Üye
konuyu açan arkadaş konuyu açmış bırakmış hiç ilgilenmemiş galiba program türkçe karakter okumuyor denmiş ve bir çok telefonda çalışmıyor denmiş kardeş bir ilginlensen şu programla

bazaaran

Üye
Malesef arkadaşlar N79'ta çalışmıyor bu program, bende denedim, yanıt yok...Sanırım N95 ve türevlerinde çalışabiliyor ne hikmetse..?

Bomb3r

Üye
e71 de mukemmel bi şekilde tarıyor hayret ettim . ingilizce metinler süper türkce karakter problemi var ama bu bile yeterli olabilir cogu sey icin.

E65 yüklendi Uygulama yöneticisine de geldi hatta gönder diyince text to recognizer de çıkıo ama ne program açılıo ne de text to recognizer diince cevap verio telefon yani olmadı

Eline Sağlık Kardeşim N73 de çalıştı n73 kulananlar buyrun züpper bişi

facacan

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Süpersin

süpermiş saolasın bi deneyeyim umarım sorunsuz çalışır

..........................

maleseff çalışmadı
E65

ht_333

Üye
arkadaşım bu programın n73 için olanı yok mu?

programı kurdu aç diyorum açmıyor ama program kurulu

beyler bu program ek bir programamı ihtiyaç duyuyor, program kuruluyor ancak açmıyor. sağlayıcı nokia gözükmesine rağmen açılmıyor. kullanan varsa püf noktasını yazarsa iyi olur.

polo291

Üye
n73 denicem inş. olur

paylaşım için teşekkürler hemen deniyorum n73 te ve e 65 de
n73 kurulum esnasında hafıza kartı iptal ettirdi tekrar deniyorum . e 65 ise şarjı bitti :d
malesef n73 te hafıza kartını iptal etti. başka deneyen arkadşlarımızda paylaşşsın.

data4use

Üye
n73'te çalışmadı, programı yükledim kamera kapalıyken ve açıkken çalıştırdım programı ama açılmadı malesef

biri bir kuyuya bir taş atıyor ondan sonra hepimiz ona bakıyoruz. Ayıp yahu.. Madem paylaşım yapıyorsun şu sorunlarını dile getirenlere bir çift cevap yaz. eğer yazamıyorsan programı kaldır. o kadar cevap yazan var programı kullanabilen yok...