Tavsiye Nokia Monster WH-920 Purity Stereo Kulaklık aldım

carew89

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Monster WH-920 Purity Stereo Kulaklık aldım
Arkadaşlar dün siparişi verdim muhtemelen elime bugun geçiyor kargoda şu anda 231.36 tl'den 67.71 tl'ye düşmüş, kargo kdv hepsi 84 tl'yi buluyor. sizce nasıl yapmışım , tavsiye edermisiniz ?

emir1888

Üye
işletim tuşlarının olması güzel bence.uzunluğu da ideal.iyi yapmışsın hayırlı olsun

Tepkiler: carew89

kursat99

Üye
Ben kasım ayında yine hepsiburada.com dan bu kulaklığın mavisini aldım.. O zaman indirimdeydi, 100 liraydı kargoyla beraber 103 TL ye aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim, müthiş bir kulaklık. Gerçekten çok iyi. Kendi fiyatındaki kulaklarla karşılaştırılamaz bile. Bir de ben 520 kullanıyorum, ekolayzır ayarı yok. Ama o halde bile baslar, tizler çok iyi. Gerçekten 85 TL ye en mantıklı seçim olmuş, güzel günlerde kullanın.

Bende alıcaktım Pembe olması caydırdı. Başka yerdede o fiyata başka rengini bulamadım.
Hayırlı olsun.

kesinlikle 230 liralık bir kulaklık değil ama pişman etmez işini görür

hayırlı olsun güle güle kullan

carew89

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar kulaklık az önce geldi
pembe malesef çünkü başka renk kalmamış. Diğer sitelerdeki farklı renkli olanların fiyatıda malum, zaten bir tek evde müzik dinliyorum

My-sQLL

Üye
pembe olmamış hocam ya hayırlı olsun

O rengi alacağıma başka kulaklık alırım daha iyi.

4MaGuS

Üye
renk dışında güzel gibi ama ben bir kablolu kulaklığa o kadar vermem belki kablosuz olursa bir ihtimal onuda yakınlarda almayı düşünüyorum araştırma yapacağım alamdan bende bu arada performansı nasıl merak ettim bende

OozyStaw

Üye
Pembe gayet hoş duruyor hayırlı olsun güle güle kullan

tanyyy

Üye
Bende çok istiyorumda renk işte Bizim 920 nin yanında verdikleri kulaklıkla çok kalite farkı oluyor mu acaba bunun ?

carew89

Üye
    Konu Sahibi
işte bu benim yeni kulaklığım arkadaşlar süper ses var yalnız, tiz, bas harika tek kelime ile .. ayrıca telefon ile konuşurken en sessiz arkkadaşın sesi bile çok net geliyor
Bende çok istiyorumda renk işte Bizim 920 nin yanında verdikleri kulaklıkla çok kalite farkı oluyor mu acaba bunun ?
ohooo olmazmı ya, kıyaslama bile yapman çok büyük bir hata, lumianın içinden çıkan kulaklık 5 10 tl'ye satılan kulaklıklar ile aynı kalitede.
Nasıl, memnun kaldın mı?
harika fazlası ile işimi görüyor, çok memnun kaldım, ayrıca HD müzik keyfi yaşatıyor gerçekten.
Ayrıca diğer arkadaşlarımda güzel dilekleri için çok teşekkür ederim

Tepkiler: OttomaN TigeR

0MG90

Üye
Bende de WH-930 u var kulak içi de istiyorum güzel bir tane acaba bende alsam mı?

Hayırlı olsun bu arada

carew89

Üye
    Konu Sahibi
Bende de WH-930 u var kulak içi de istiyorum güzel bir tane acaba bende alsam mı?

Hayırlı olsun bu arada
teşekkürler bence bu fiyata almak istiyorsan pembeye razı gelmelisin. diğer yerlerde 200 250 civarı, hali hazırda %70 indirim varken faydalan derim.

0MG90

Üye
teşekkürler bence bu fiyata almak istiyorsan pembeye razı gelmelisin. diğer yerlerde 200 250 civarı, hali hazırda %70 indirim varken faydalan derim.
Bende WH-930 un mavisi var mavi rengi çok hoş onun gelmesini bekliyim bari olmadı başka alırım

enessrsy

Üye
Ben bu kulaklığı nokia shop'tan 200 TL'ye aldım 1 hafta sonra hepsiburada.com kampanya yaptı 100 TL'ye. Şimdi 85 görünce kalbim dayanmıyor..