Bahadir_fb
Üye
Bir sürü saçma yorum yapıp konuyu kirletiyorsun. Bir tane faydalı yorumun yok artik konudan uzaklasta faydalı birşeyler paylas fanı olduğun cihaz icin
Bir sürü saçma yorum yapıp konuyu kirletiyorsun. Bir tane faydalı yorumun yok artik konudan uzaklasta faydalı birşeyler paylas fanı olduğun cihaz icin
Ben Öylesine Takılmak İçin Söyledim Yoksa Güzel Bişey Neden Sizde Nokianin Uygulamalarını kullanamayasınızkibu muhabbetin sonu yok en güzeli konuyu kapatmak yoksa birazdan modlar kesin kapatacak![]()
Ama Bayabi Ciddiye Alişmişim Heralde Taaa Çocuk Denmesine Kadar Neyse 
PekiBir sürü saçma yorum yapıp konuyu kirletiyorsun. Bir tane faydalı yorumun yok artik konudan uzaklasta faydalı birşeyler paylas fanı olduğun cihaz icin

Teşekkürler

teşekkürler

galaxy s3 rotsuz 4.3 sürümünde problemsiz çalışmakta![]()
4.1.2 üzeri kitkat dahil kullanılabilir root gerekmiyorSony Xperia Z1 de 4.4.4 de süper çalışıyorTeşekkürler.

Yalnız hocam bir şeyler dikkatimi çekti. Çevrimdışı liste kullansam bile, ilk açılışta mobil veri kapalı olursa uygulama başlamıyor. Bir de; şarkılar tam bitmeye yakın tamamlanmadan diğer şarkıya atlıyor. Acaba bu sadece bende mi böyle?
kaldırıp bir daha kurayım o zaman. belki düzelir.program kurulduktan sonra, android logolu yükleyiciyi kaldırmanın bir sakıncası olur mu? ben öyle yapıyorumda. acaba ondan mı diye düşündüm.Şimdi baktım Mobile veri kapalıyken uygulama açılıyor ve devamlı kullandığım bur uygulama şarkı geçişlerinde sorun yok.
kaldırıp bir daha kurayım o zaman. belki düzelir.program kurulduktan sonra, android logolu yükleyiciyi kaldırmanın bir sakıncası olur mu? ben öyle yapıyorumda. acaba ondan mı diye düşündüm.

yok, ne yaparsam yapayım mobil veri açmadan ana menü gelmiyor. ama sorun değil, kota yemiyor. teşekkürlerBilemiyorum cihaz hafızasına kur ve installeri silmeden dene bakalım![]()

İnstaller ile bi alakasi yok. Bende kullaniyorum cunkuBilemiyorum cihaz hafızasına kur ve installeri silmeden dene bakalım![]()
Onemli degilyok, ne yaparsam yapayım mobile veri açmadan ana menü gelmiyor. ama sorun değil. kota yemiyor. teşekkürler![]()

Onu biliyoruzda sende arkadaşın bahsettiği gibi sorun varmıİnstaller ile bi alakasi yok. Bende kullaniyorum cunku
Hayir ama bende de bazen acilmiyoOnu biliyoruzda sende arkadaşın bahsettiği gibi sorun varmı