Nokia MixRadio installer APK [no root] (*Free* Online/Offline Music Streamer)

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bu muhabbetin sonu yok en güzeli konuyu kapatmak yoksa birazdan modlar kesin kapatacak :D
Ben Öylesine Takılmak İçin Söyledim Yoksa Güzel Bişey Neden Sizde Nokianin Uygulamalarını kullanamayasınızki : ? Ama Bayabi Ciddiye Alişmişim Heralde Taaa Çocuk Denmesine Kadar Neyse :kotu: Size Hayırlı Geceler :trip:

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

madmex01

Üye
teşekkürler

• Beğen
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
galaxy s3 rotsuz 4.3 sürümünde problemsiz çalışmakta :tşk:

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Sony Xperia Z1 de 4.4.4 de süper çalışıyor :spr Teşekkürler.

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Yalnız hocam bir şeyler dikkatimi çekti. Çevrimdışı liste kullansam bile, ilk açılışta mobil veri kapalı olursa uygulama başlamıyor. Bir de; şarkılar tam bitmeye yakın tamamlanmadan diğer şarkıya atlıyor. Acaba bu sadece bende mi böyle?

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız hocam bir şeyler dikkatimi çekti. Çevrimdışı liste kullansam bile, ilk açılışta mobil veri kapalı olursa uygulama başlamıyor. Bir de; şarkılar tam bitmeye yakın tamamlanmadan diğer şarkıya atlıyor. Acaba bu sadece bende mi böyle?

Şimdi baktım Mobile veri kapalıyken uygulama açılıyor ve devamlı kullandığım bir uygulama şarkı geçişlerinde sorun yok.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Şimdi baktım Mobile veri kapalıyken uygulama açılıyor ve devamlı kullandığım bur uygulama şarkı geçişlerinde sorun yok.
kaldırıp bir daha kurayım o zaman. belki düzelir.program kurulduktan sonra, android logolu yükleyiciyi kaldırmanın bir sakıncası olur mu? ben öyle yapıyorumda. acaba ondan mı diye düşündüm.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
kaldırıp bir daha kurayım o zaman. belki düzelir.program kurulduktan sonra, android logolu yükleyiciyi kaldırmanın bir sakıncası olur mu? ben öyle yapıyorumda. acaba ondan mı diye düşündüm.

Bilemiyorum cihaz hafızasına kur ve installeri silmeden dene bakalım :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
  • Beğen

Üst Alt