Bahadir_fb
Üye
Bi sorun var hocam bu pro kapanmiyor arka planda calisiyor[emoji20][emoji20][emoji20]
Şarja etkisi olduğunu düşünüyorsan kaldırabilirsin. Ben herhangi bir etkisini görmedim

Bi sorun var hocam bu pro kapanmiyor arka planda calisiyor[emoji20][emoji20][emoji20]

Yok ondan degilde pause isareti gozukuyor ust sagda sinir bozucu ama kapatma ozelligide olaydi tadindan yenmezdiŞarja etkisi olduğunu düşünüyorsan kaldırabilirsin. Ben herhangi bir etkisini görmedim![]()
Hmm anladım ben statusbar kullandığım için bende gözükmüyorYok ondan degilde pause isareti gozukuyor ust sagda sinir bozucu ama kapatma ozelligide olaydi tadindan yenmezdi

Dosya eklentidelink nerede??
Teşekkürler ☺

zaten radyoyla alakası yok bu sadece online müzik dinleme sevdiğin sanatçıları yazıyosun onların müziklerini dinletiyo sırf, bu olay güzel. listeler hazırlayıp istediğin zaman dinle. dediğin gibi farklıymış
ama sevdim güzel bi uygulama teşekkürler emeğine sağlık
ben nokia deyince symbian a gitti aklım ne alaka diyom
lumia aklıma gelmiyo 
Belki o anda radyolarda çalan şarkılardan çalıyor olabilir diye düşünmüştüm bendeğişikmiş aslında güzel ama buna radyo denmezzaten radyoyla alakası yok bu sadece online müzik dinleme sevdiğin sanatçıları yazıyosun onların müziklerini dinletiyo sırf, bu olay güzel. listeler hazırlayıp istediğin zaman dinle. dediğin gibi farklıymış
ama sevdim güzel bi uygulama teşekkürler emeğine sağlık
ben nokia deyince symbian a gitti aklım ne alaka diyom
lumia aklıma gelmiyo
![]()

yok kardeşim bunun radyoyla alakası yok dediğim gibi bu online müzik dinleme ki böle olması daha iyi çünkü radyolarda 2 müzik çalıp 10 dk ka muhabbet ediyolar hiç sevmiyomBelki o anda radyolarda çalan şarkılardan çalıyor olabilir diye düşünmüştüm ben
Ama saatlerce dinledigim oluyor guzel şarkılar çalıyor
Kütük Symbianda olunca öyle olacak tabi toprak çekiyor![]()
bu en azından kesintisiz müzik. kötü yanı yeni müziklerden pek haberdar olunabilecek bi uygulama değil bunda tek yaptığın sevdiğin sanatçıların müziklerini dinlemek 2. kötü yanı hiç kapanmıyo
bildirim alanında koskoca görünüyo bende orda böle şeylerin görünmesini sevmiyom
arkada çalışsın sorun deilde bari orda görünmesin
yav uygulamayı sonlandırıyom bildirim alanında hala duruyo ordan kaldırmak mümkün deilmi bunu ? sürekli orda görünckmi yani. valla sırf bu yüzden kaldırabilirim işte 
Onun kolay yolu varyok kardeşim bunun radyoyla alakası yok dediğim gibi bu online müzik dinleme ki böle olması daha iyi çünkü radyolarda 2 müzik çalıp 10 dk ka muhabbet ediyolar hiç sevmiyombu en azından kesintisiz müzik. kötü yanı yeni müziklerden pek haberdar olunabilecek bi uygulama değil bunda tek yaptığın sevdiğin sanatçıların müziklerini dinlemek 2. kötü yanı hiç kapanmıyo
bildirim alanında koskoca görünüyo bende orda böle şeylerin görünmesini sevmiyom
![]()

Bence guncel muziklerde çıkıyor cunku yeni şarkılarda çalıyoryok kardeşim bunun radyoyla alakası yok dediğim gibi bu online müzik dinleme ki böle olması daha iyi çünkü radyolarda 2 müzik çalıp 10 dk ka muhabbet ediyolar hiç sevmiyombu en azından kesintisiz müzik. kötü yanı yeni müziklerden pek haberdar olunabilecek bi uygulama değil bunda tek yaptığın sevdiğin sanatçıların müziklerini dinlemek 2. kötü yanı hiç kapanmıyo
yav uygulamayı sonlandırıyom bildirim alanında hala duruyo ordan kaldırmak mümkün deilmi bunu ? sürekli orda görünckmi yani. valla sırf bu yüzden kaldırabilirim işte
![]()

e dedim ya nerde müzik dinlersen dinle hepsini yönetiyonBence guncel muziklerde çıkıyor cunku yeni şarkılarda çalıyor
Bu arada bu zooper widget ne calarsa onun üzerinde caliyormus
Guzel oldu bu tek widgetla hepsini yonet![]()
ama soruma cvp vermemişin bunu bildirim alanından kaldıramıyomuyuz 
Verdim ya gormedin heraldee dedim ya nerde müzik dinlersen dinle hepsini yönetiyonama soruma cvp vermemişin bunu bildirim alanından kaldıramıyomuyuz
![]()

pardon onu kaçırmışım aradanVerdim ya gormedin heralde
Onceki yorumda gordunmu dostum @najanaja
tamam valla o hiç aklıma gelmedi ya niye düşünemedim ben onu daha önce yaptığım şey bide 
Aslinda ikimiz telefonlarla ilgili bi site acsak parayı buluruz hepardon onu kaçırmışım aradantamam valla o hiç aklıma gelmedi ya niye düşünemedim ben onu daha önce yaptığım şey bide
![]()

adınıda minicep mi koyacazAslinda ikimiz telefonlarla ilgili bi site acsak parayı buluruz he![]()
tamam telefon işinden az buçuk anlıyozda sen site işinden anlıyonmu
bi ara yeğen için site açmayı düşünmüştüm onun fotoları videoları falan olcaktı gerekli uygulamaları buldum ama karışık geldi üşendim 
Arkadas varda pek guvenmiyorum kendisine dolandirabilir bizi sonra eşşeği satar yayan donerizadınıda minicep mi koyacaztamam telefon işinden az buçuk anlıyozda sen site işinden anlıyonmu
bi ara yeğen için site açmayı düşünmüştüm onun fotoları videoları falan olcaktı gerekli uygulamaları buldum ama karışık geldi üşendim
![]()

arkadaşın hata kaza bu yorumunu görmez inşallah. rezil olursun valla adam yüzüne bakmaz bidaArkadas varda pek guvenmiyorum kendisine dolandirabilir bizi sonra eşşeği satar yayan doneriz![]()

Yok buralara takilmaz, pc üzerine yoğunlaşmış o telefonu 5s ama 3310 gibi kullanıyorarkadaşın hata kaza bu yorumunu görmez inşallah. rezil olursun valla adam yüzüne bakmaz bida![]()