Nokia MixRadio installer APK [no root] (*Free* Online/Offline Music Streamer)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Şarja etkisi olduğunu düşünüyorsan kaldırabilirsin. Ben herhangi bir etkisini görmedim :)
Yok ondan degilde pause isareti gozukuyor ust sagda sinir bozucu ama kapatma ozelligide olaydi tadindan yenmezdi

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
kertiş

kertiş

Üye
link nerede??

SHS

SHS

Üye
Teşekkürler ☺

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
değişikmiş aslında güzel ama buna radyo denmez :D zaten radyoyla alakası yok bu sadece online müzik dinleme sevdiğin sanatçıları yazıyosun onların müziklerini dinletiyo sırf, bu olay güzel. listeler hazırlayıp istediğin zaman dinle. dediğin gibi farklıymış :D ama sevdim güzel bi uygulama teşekkürler emeğine sağlık :spr ben nokia deyince symbian a gitti aklım ne alaka diyom :D lumia aklıma gelmiyo :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
değişikmiş aslında güzel ama buna radyo denmez :D zaten radyoyla alakası yok bu sadece online müzik dinleme sevdiğin sanatçıları yazıyosun onların müziklerini dinletiyo sırf, bu olay güzel. listeler hazırlayıp istediğin zaman dinle. dediğin gibi farklıymış :D ama sevdim güzel bi uygulama teşekkürler emeğine sağlık :spr ben nokia deyince symbian a gitti aklım ne alaka diyom :D lumia aklıma gelmiyo :)
Belki o anda radyolarda çalan şarkılardan çalıyor olabilir diye düşünmüştüm ben :)
Ama saatlerce dinledigim oluyor guzel şarkılar çalıyor :)

Kütük Symbianda olunca öyle olacak tabi toprak çekiyor :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Belki o anda radyolarda çalan şarkılardan çalıyor olabilir diye düşünmüştüm ben :)
Ama saatlerce dinledigim oluyor guzel şarkılar çalıyor :)

Kütük Symbianda olunca öyle olacak tabi toprak çekiyor :D
yok kardeşim bunun radyoyla alakası yok dediğim gibi bu online müzik dinleme ki böle olması daha iyi çünkü radyolarda 2 müzik çalıp 10 dk ka muhabbet ediyolar hiç sevmiyom :) bu en azından kesintisiz müzik. kötü yanı yeni müziklerden pek haberdar olunabilecek bi uygulama değil bunda tek yaptığın sevdiğin sanatçıların müziklerini dinlemek 2. kötü yanı hiç kapanmıyo :D bildirim alanında koskoca görünüyo bende orda böle şeylerin görünmesini sevmiyom :) arkada çalışsın sorun deilde bari orda görünmesin :Dyav uygulamayı sonlandırıyom bildirim alanında hala duruyo ordan kaldırmak mümkün deilmi bunu ? sürekli orda görünckmi yani. valla sırf bu yüzden kaldırabilirim işte :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim bunun radyoyla alakası yok dediğim gibi bu online müzik dinleme ki böle olması daha iyi çünkü radyolarda 2 müzik çalıp 10 dk ka muhabbet ediyolar hiç sevmiyom :) bu en azından kesintisiz müzik. kötü yanı yeni müziklerden pek haberdar olunabilecek bi uygulama değil bunda tek yaptığın sevdiğin sanatçıların müziklerini dinlemek 2. kötü yanı hiç kapanmıyo :D bildirim alanında koskoca görünüyo bende orda böle şeylerin görünmesini sevmiyom :) arkada çalışsın sorun deilde bari orda görünmesin :D
Onun kolay yolu var :)
Yüklü uygulamalara gir.
Uyg. Tıkla "bildirimleri goster" yanındaki isareti kaldir :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim bunun radyoyla alakası yok dediğim gibi bu online müzik dinleme ki böle olması daha iyi çünkü radyolarda 2 müzik çalıp 10 dk ka muhabbet ediyolar hiç sevmiyom :) bu en azından kesintisiz müzik. kötü yanı yeni müziklerden pek haberdar olunabilecek bi uygulama değil bunda tek yaptığın sevdiğin sanatçıların müziklerini dinlemek 2. kötü yanı hiç kapanmıyo :D bildirim alanında koskoca görünüyo bende orda böle şeylerin görünmesini sevmiyom :) arkada çalışsın sorun deilde bari orda görünmesin :Dyav uygulamayı sonlandırıyom bildirim alanında hala duruyo ordan kaldırmak mümkün deilmi bunu ? sürekli orda görünckmi yani. valla sırf bu yüzden kaldırabilirim işte :)
Bence guncel muziklerde çıkıyor cunku yeni şarkılarda çalıyor :)
Bu arada bu zooper widget ne calarsa onun üzerinde caliyormus :D
Guzel oldu bu tek widgetla hepsini yonet :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Bence guncel muziklerde çıkıyor cunku yeni şarkılarda çalıyor :)
Bu arada bu zooper widget ne calarsa onun üzerinde caliyormus :D
Guzel oldu bu tek widgetla hepsini yonet :)
e dedim ya nerde müzik dinlersen dinle hepsini yönetiyon :D ama soruma cvp vermemişin bunu bildirim alanından kaldıramıyomuyuz :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
e dedim ya nerde müzik dinlersen dinle hepsini yönetiyon :D ama soruma cvp vermemişin bunu bildirim alanından kaldıramıyomuyuz :)
Verdim ya gormedin heralde :D

Onceki yorumda gordunmu dostum @najanaja

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Verdim ya gormedin heralde :D

Onceki yorumda gordunmu dostum @najanaja
pardon onu kaçırmışım aradan :D tamam valla o hiç aklıma gelmedi ya niye düşünemedim ben onu daha önce yaptığım şey bide :vur

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
pardon onu kaçırmışım aradan :D tamam valla o hiç aklıma gelmedi ya niye düşünemedim ben onu daha önce yaptığım şey bide :vur
Aslinda ikimiz telefonlarla ilgili bi site acsak parayı buluruz he :eller:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Aslinda ikimiz telefonlarla ilgili bi site acsak parayı buluruz he :eller:
adınıda minicep mi koyacaz :kop:tamam telefon işinden az buçuk anlıyozda sen site işinden anlıyonmu :D bi ara yeğen için site açmayı düşünmüştüm onun fotoları videoları falan olcaktı gerekli uygulamaları buldum ama karışık geldi üşendim :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
adınıda minicep mi koyacaz :kop:tamam telefon işinden az buçuk anlıyozda sen site işinden anlıyonmu :D bi ara yeğen için site açmayı düşünmüştüm onun fotoları videoları falan olcaktı gerekli uygulamaları buldum ama karışık geldi üşendim :D
Arkadas varda pek guvenmiyorum kendisine dolandirabilir bizi sonra eşşeği satar yayan doneriz :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Arkadas varda pek guvenmiyorum kendisine dolandirabilir bizi sonra eşşeği satar yayan doneriz :D
arkadaşın hata kaza bu yorumunu görmez inşallah. rezil olursun valla adam yüzüne bakmaz bida :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın hata kaza bu yorumunu görmez inşallah. rezil olursun valla adam yüzüne bakmaz bida :D
Yok buralara takilmaz, pc üzerine yoğunlaşmış o telefonu 5s ama 3310 gibi kullanıyor :D

• Beğen

Üst Alt