Cihazla uygulama arasında nasil bir bağlantı kurdun? Bu uygulamayı kullanmak icin nokiami alalım yani?Adamlar Nokiayi Beğenmezler Tutar Uygulamalarını ÇalarlarAyip Ayip
![]()
Çık Çık ÇıkCihazla uygulama arasında nasil bir bağlantı kurdun? Bu uygulamayı kullanmak icin nokiami alalım yani?
Çalarlar dedigin uygulama zaten nokianin adroid cihazi icin yapmış oldugu bir uygulama![]()

teşekkürler, güzel görünüyor![]()

ne yani bu uygulama resmi bir uygulama mı ben google play de göremedim ?Cihazla uygulama arasında nasil bir bağlantı kurdun? Bu uygulamayı kullanmak icin nokiami alalım yani?
Çalarlar dedigin uygulama zaten nokianin adroid cihazi icin yapmış oldugu bir uygulama![]()
Arkadasim nokianin android cihazindaki yerleşik uygulamanın google playde ne işi var?ne yani bu uygulama resmi bir uygulama mı ben google play de göremedim ?
tamam x den çaldınız yani anladım. Ayrıca windows phone da yerleşik uygulamalar mağazada da var. teşekkürler bilgi içinArkadasim nokianin android cihazindaki yerleşik uygulamanın google playde ne işi var?
tamam x den çaldınız yani anladım. Ayrıca windows phone da yerleşik uygulamalar mağazada da var. teşekkürler bilgi için
Açıklama için teşekkürler dostum@DarkredBlue61 @Rock Ve Roll kardeşim asıl şu anda sizin yaptığınız ayıp nokia nın patenti sizemi ait te bu kadar savunucusunuz. nokia para mı veriyo size, bize destek olun diye. Birileri nokia dan çekip paylaşmış @Bahadir_fb da burada forum üyeleri faydalansın diye paylaşımda bulunmuş hiçmi yapılmıyo böyle şeyler? zamanında htc nin havadurumu saatini az aramadık android için, napıyolar htc den çıkarıp paylaşıyolar bütün cihazlar faydalanıyo. her cihazın kendine özgü yerleşik uygulamaları oluyo normalde markette falan bulunmayan şeyler ona bakarsan z2 ye ait yerleşik uygulamalarıda paylaşıyolar ben varıpta kimseye ne çaldın bunu demiyom asıl böyle bi düşünceye kapılmak (bu kısmı dile getirmiyim). amacım kimseye hakaret etmek değil ama sizin yaptığınız şuanda bundan ibaret. adam paylaştığına pişman olacak. Bazı sizin ki gibi zihniyetler yüzünden insanın bişey paylaşası gelmiyo zaten. arkadaşın dediği gibi siz en güzeli kendi bölümünüze gidin madem bu kadar nokia cısınız android de ne işiniz var? eminim androide ait bi uygulama bulsa nokia cılar havada kapar. Bu bi gerçek şuan da android bir numaralı sistem. hala daha bu kadar sorun ediyosanız arkadaş konuyu silsin bi uygulama eksik olsun bizim için önemli deil android de bundan çok daha iyileri var zaten. İYİ FORUMLAR...

Para Veriyor Tabi@DarkredBlue61 @Rock Ve Roll kardeşim asıl şu anda sizin yaptığınız ayıp nokia nın patenti sizemi ait te bu kadar savunucusunuz. nokia para mı veriyo size, bize destek olun diye. Birileri nokia dan çekip paylaşmış @Bahadir_fb da burada forum üyeleri faydalansın diye paylaşımda bulunmuş hiçmi yapılmıyo böyle şeyler? zamanında htc nin havadurumu saatini az aramadık android için, napıyolar htc den çıkarıp paylaşıyolar bütün cihazlar faydalanıyo. her cihazın kendine özgü yerleşik uygulamaları oluyo normalde markette falan bulunmayan şeyler ona bakarsan z2 ye ait yerleşik uygulamalarıda paylaşıyolar ben varıpta kimseye ne çaldın bunu demiyom asıl böyle bi düşünceye kapılmak (bu kısmı dile getirmiyim). amacım kimseye hakaret etmek değil ama sizin yaptığınız şuanda bundan ibaret. adam paylaştığına pişman olacak. Bazı sizin ki gibi zihniyetler yüzünden insanın bişey paylaşası gelmiyo zaten. arkadaşın dediği gibi siz en güzeli kendi bölümünüze gidin madem bu kadar nokia cısınız android de ne işiniz var? eminim androide ait bi uygulama bulsa nokia cılar havada kapar. Bu bi gerçek şuan da android bir numaralı sistem. hala daha bu kadar sorun ediyosanız arkadaş konuyu silsin bi uygulama eksik olsun bizim için önemli deil android de bundan çok daha iyileri var zaten. İYİ FORUMLAR...
Ekmek Parasi Abey 

Cevabi gördün yaş 12 belliki muhattap almamak en iyisidoğru olan bu ben bunu dile getirdim kardeşim. ama arkadaşlar algılayamıyo heralde detaylı bi açıklama yapayım dedim. millet niye böyle şeyleri dile getirip ortalığı gerer anlamış değilim amaç ne yani şimdi. gören gören nokia da sistemde uygulamada kendilerine ait sanacak anlamı ne yani bu konuşmaların. sen yaş grubunu biraz daha düşür benim yeğen bile daha mantıklı düşünüyo![]()

Banamıydı Bu?doğru olan bu ben bunu dile getirdim kardeşim. ama arkadaşlar algılayamıyo heralde detaylı bi açıklama yapayım dedim. millet niye böyle şeyleri dile getirip ortalığı gerer anlamış değilim amaç ne yani şimdi. gören gören nokia da sistemde uygulamada kendilerine ait sanacak anlamı ne yani bu konuşmaların. sen yaş grubunu biraz daha düşür benim yeğen bile daha mantıklı düşünüyo![]()
ama olmuyo bak ortalığı ilk bulandıran sensin şimdi işe gırgıra bağlıyosun kusura bakma ama bunlar yanlış hareketler. burası forum paylaşım sitesi herkes bişeyler paylaşır senin yapman gereken emeğe saygı olmalı bu adam kendisi nokia dan çıkarıp koymadı ya buraya. siz kendi bölümünüzde de mi böyle davranıyosunuz paylaşımlara?Para Veriyor TabiEkmek Parasi Abey
![]()
sana özel değil kardeşim genel anlamda bu tür düşüncelere kapılan insanlar içinBanamıydı Bu?
eğer farkındaysan çok saçma düşünüyosunuz bu konu hakkında.ama olmuyo bak ortalığı ilk bulandıran sensin şimdi işe gırgıra bağlıyosun kusura bakma ama bunlar yanlış hareketler. burası forum paylaşım sitesi herkes bişeyler paylaşır senin yapman gereken emeğe saygı olmalı bu adam kendisi nokia dan çıkarıp koymadı ya buraya. siz kendi bölümünüzde de mi böyle davranıyosunuz paylaşımlara?
sana özel değil kardeşim genel anlamda bu tür düşüncelere kapılan insanlar içineğer farkındaysan çok saçma düşünüyosunuz bu konu hakkında.