Nokia Mini Hoparlör MD-9 Nereden Temin Edebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Mini Hoparlör MD-9 Nereden Temin Edebilirim ?

Uzun zamandır 3.5mm jaklı tak çaliştir mini hoparlör ariyordum tam buldum dedim fakat

Hepsiburada
Gittigidiyor
Amazon vb. sitelerin hiçbirinde bulamadım bu hoparlörü

Nereden temin edebilirim ? Çok önemli benim için Lütfen yardım edin

serkaN70

Üye
bende onu arıyom küçücük sey ama fiyatı pahalıdır dostum burası türkiye biliyon

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Edirnede bakmadıqım dükkan kalmadı md-6 ellerinde yok md-9 ise nokia xperia x3lerle veriliyormus

serkaN70

Üye
evet onu bnde duymstum hediye olarak veriyolar

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen nerden temin edebiliriz

snnbn

Üye
Arkadaşlar ,yanlızca 1 arkadaşımızın derdine derman olabilirim.
1 Aylık kutulu bir 5130'dan kalma "Nokia Mini Speaker MD-9" speaker var.tahmin edeceğiniz gibi cillop gibi tertemiz. 25 tl verecek arkadaşa hayırlı olsun derim. Almayı düşünen arkadaşımız Mecidiyeköy/İST. adresinden eldende teslim alabilir.
Yukarıda yazdıklarım 02-07 Mayıs 2010 tarihleri arası için geçerlidir .daha sonra bu yazdıklarımı okuyacak olan arkadaşlar konuya itibar etmesinler.

Ulvi
539 320 50 10

SilentOne

SilentOne

Üye
25 tl de çok pahalı yha bn denizliden buldum 15liraya onu alıcam :D hemde nokia storeden:D

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
kedix o nokia store'un adresini verir misin internet adreside olur yada irtibat telefonu falan benim için çok önemli bu hoparlör

SilentOne

SilentOne

Üye
walla bn denizlide oturduqum için teras park nokia storeden aldım 15 kaqıda

--------------- Ekleme ---------------

zaten ellerinde 4 tane vardı birini bn aldım kadlı 3 tane şuana kadr kalmışmıdır bilemem

eyup007

eyup007

Üye
3.5mm jack ı varmış..Normal kolonlardan farkı ne ? veya 2+1 de bağlayabiliriz telefona fakat jack girişleri kaldırırmı acaba elimizde patlamasın yani kısacası Nokia Mini Hoparlör MD-9 farkı nedir nede 15-20 lira verip alayım şimdi alasım geldi:D

SilentOne

SilentOne

Üye
san sunu diecem bn 5130 xm yi 700 watlık 5+1 ses sistemine baqlıyom hiç bir sorun oluyor

hiç bir sorun olmuyor

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
nokia shoplarda mevcut...

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Goldmaster mobile-10 aldım çok daha iyi . Teknosa'da mevcut tavsiye ederim mükemmel birşey 3.5mm jack'ım yok die üzülmeyin içinde samsung jakı , nokianın eski tür jaklarından ( 7610 , n70-n80 , 6600 6670 ) , 2.5mm jak ve birde sony ericson jakı var 360derece ses etkisi çevirilerek açilan vakum bass özelliği vb.

biojudas

Üye
Ceptopc'de bulabilirsiniz. En son baktığımda stoklarında vardı, ben kendime almıştım hatta.

ahmet004243

Üye
bulunu ovide filan ammma kim ugraşchak dimmi beyler bayanlarrrrrrr

siz ugraşırsanız bilemem yhanii

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Md 6 bundan daha mı iyiki o 123tl ??? (gitti gidiyor fiyatı) bunun fiyatı 25-30tl ise ben bunu bulduğum yerde alırım çok iyi yaa 5800 a 24 tane film attım silip silip yenisini atıyorm bide film sehpası buldum ohhhh :D

nseo

nseo

Üye
ben daha önce nokia nın orjinak sitesinden arastırmıstım bunu uyumlu olan telefonlar arasında 6300 var sorun çıkarırmı acaba :)

Üst Alt