Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum n96 da çalışır mı
çalışır canım.
ben dosyayi indirdim klasore attim fakat acmaya kalktigim zaman dosyayi desteklemiyor gibi bir hata aliyorum telefonum 5800 xp

--------------- Ekleme ---------------

ya haci birde bunlari biraz daha acemikullanicilar icin anlatsaniz mesela bu dosyayi pc ye indirin daha sonra uzerine tiklayip dosyayi acin sonra kopyala diyip suraya gidin yapistirin gibi mesela ben senin yazdiklarin hic bisey anlamadim valla kusura bakma bu bir program degildri program bu bolumde var rardan cikart oraua at rar ne biliyortmzu bir kere biraz daha detatyli lutfen
ben İngilizce yazmadım ama..

ahmet tepe

ahmet tepe

Üye
sağol kardeş

yesiltunc

Üye
saol

MrAuTHoR

Üye
emeğinize sağlık,teşekkürler

ozkan934

Üye
kardeş allah razı olsun ya oviden indiriyom olmuyordu saollasın :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim..

ozkan934

Üye
kardeş ben link 54 mb dan sonra indirme çok yavaşlıyor. birşey sorucam bende 5800 var virüs girdi kartı biçimlendirdim haritaları filan oviden yüklemeye çalıştım ama hafıza yetersiz diyor halbuki dosya 69 mb ve benim boş hafızam 6 gb sorun ne olabilir yardım ...

kigilierkan

Üye
çok teşekkürler kardeşim sağol

atakan25

atakan25

Üye
saol eline sağlık

tioc

Üye
Kardeş helal olsun bunu arıyordum sana ve siteye tşk ederim

datasoft__63

Üye
hacam programı çalsırdıktan 20 sn sonra magazaya baglan çıkıyor çözümü nedir ne yapabiliriz teşekkürler
birde 2011 haritası ne zaman çıkacak teşekkür....!

efsane_komando

efsane_komando

Üye
Arkadaşlar forumda bu konuda baya bir yardım istendiğini gördüm..Ben de yardım etmek için kendi telefonumdaki güncel Türkiye Haritası'nı upload etmeye karar verdim..Bu bir program değildir program bu bölümde var..Bazı arkadaşlar bilmeden cities klasörünü silebiliyor ya da hafıza kartına virüs bulaşıp hiç açılmaz yapabiliyor bunları düşünerek Nokia Maps 3 için Türkiye Haritası'nı veriyorum..cities klasörünü rardan çıkarıp bir yere saklayın lazım olduğunda yeniden indirmenize gerek olmadan hafıza kartına kopyalarsınız..

Buyrun link:
Link 15.08.2010 tarihiyle güncellenmiştir.

link ölmüş...

iboca

Üye
Mrb arkadaşlar 6303c aldım buna harita bırogramı indiremeizmi ya yardımcı olurmusunuz sesli olursa ii olur bekliyom arkadaşlar +rep benden

wolkan123456789

Üye
saol e65 de calısırmı denım bakalım ..

capp

Üye
Selamlar , 'Nadir' tesekkurler oncelikle. 5800 aldim sadece ovi navigasyonu icin , surus rehberini daha once denemistim ve cok ihtiyacim var isim geregi. fakat iki gundur ugrasiyorum , ilk girdigimde sadece deniz ve kara gorunuyordu . arastirdim, Nokia Multimedia Transfer ve Nokia Map Loader ile telefona map yuklemeyi denedim yine bi degisiklik olmadi.komple sildim telefondan , gerci silindi dedi silinmedi ama herseyi denedim..

en son buradan senin cities klasorunu tarif ettigin gibi attim , simdi sadece sehir merkezlerindeki ana yollar gorunmeye basladi surus yardimini ve sesli rehberi deneyemedim ama bu harita benim daha once arkadasimin 58 inde gordugum harita degil. umarim ifade edebilmisimdir , bana - arac kullanirken sokak sokak tarif edebilecek ayarda ovi lazim. daha once arkadasimin 58 inde kullandim ondan sonra 2 gun once bende aldim 58 i ama olmuyor.. ne yapmam lazim, yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler.

oguzdoruk

Üye
arkadaşlar blackberry curve 9300 için gps navigasyon programına ıhtıyacım var yardımcı olurmusunuz

altinoksalih

Üye
e-72'de kullanılabilir mi acaba?

s.selim

s.selim

Üye
çok teşekkürler

polrah

Üye
pardon bisey sorcam bu 2010 haritasınımı

Üst Alt