Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

580058

Üye
selam kardesım paylasım ıcın teskkurler ama bende harıta eskı adlarıyla gosterıyor sımdıkı sokak adları yok bılgılendırırsenız sevınrım sımdıden teskkurler......

memoli55

Üye
hocam e71 kullanıyorum. çoğu illerden büyük olan bafraya ait harita yok. yada ben bulamadım. yardım lütfen.telefonumu güncelledim. nokia map 3.03 versiyonu var. teşekkür ederm.

blosbomb

blosbomb

Üye
çok tşk kardeş

580058

Üye
ovi mapse gırdıkten sonra kendı kendıne cıkıor konumuma felan gırmıyor hocam ne yapacagız ya yardım edersen sevırımmmm......

otostopçu

otostopçu

Üye
moderatör ben 5800 kullanıyorum güncelleme yaptım su anda v51.0.006.co1.01 yüklü map loader 3.0.28.0 ı bilgisayarıma yükleyip kurdum telefonumda ise ovi maps3.04 yüklü pc suite ile bağlıyorum ve pc suitenin son sürümü yüklü en aşağına haritalara tıklıyorum ve map loader açılıyor güncelleme yapıyor telefona ve ekran geliyor türkiyeyi seçiyorum 59 mb yazıo ve yüklüyo ama sonra telefonuma bakıyorum ne harita yüklü nede konumumu görüyor dosya suanda yüklenior ama map loaderi nasıl kullancam

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Merhaba. BUnda Uydu Görünüm de ekli mi? Yada ekli olabiliyor mu? Yoksa Uydu Görünümü sadece bulunduğumuz yeri sadece internete bağlanarak mı almak zorunda? Telefonun orjinalinde 650MB civarı idi cities, sonra onu kaldırıp burdaki 60MB lık cities'i ekledim sanki bunda bazı eksiklikler varmış gibime geldi sonra eskisini yükledim ama Uydu Görünümünü seçince sadece daha önceden internet bağlantısıyla yüklenen yerleri gösteriyor. Öyle mi olması gerek? Yardımcı olursanız sevinirim...

haggar73

haggar73

Üye
sağol kardeşim

esirtgen

Üye
sağolasınız

oktaycebi

Üye
saol

sympatizann

Üye
emeğine sağlık dostum.. eksik olma

umitkerem

Üye
çok/.ok sağol

onurksk

onurksk

Üye
Nadir paylaşım için teşekkürler.N95 kullanıyorum ovi maps 3.01 yüklü verdiğin haritayı kurdum izmirde şehir içinde mükemmel ayrıntılı ama şehirler arası yollarda neredeyse hiç ayrıntı yok.Acaba bu verdiğin sürümden sonra başka güncel bi harita yayınlandımı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok maalesef.çıkınca paylaşırım merak etme..

kayayaaa

Üye
bende nokia 5230 var tel i yeni actıgımda haritalara girdim ve eski ahritalar yuklu silinsinmi ne oyle bi seyler yazdı vbende evete tıklattım sonra haritalara girdigimde beyaz bi ekran acılıp sonra kendiliginden atıyor... bu konu hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum...

esiroglu

Üye
nadir kanka harikasın ne dim başka n82 de harika hatta fevkaladenin fevkinde oldu emeğine sağlık.......

karshiyakali

karshiyakali

Üye
teşekkürler kardes

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim..

celikce

Üye
bu haritalar ii de cep telefonum için güncel haritaları kablo olmadan indirebilecegim bir yer yok mu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kablo olmadan zor..daha doğrusu öyle güncelleme yapılamıyor.bluetoothla tele gönderebilirsin.

bagu04

Üye
helal olsun arkadas paylaşım için teşekkürler

Üst Alt