Nokia Maps 3.0 Kesin Çözüm (N96, N85, N79, N78, 6210 Navigator, 5320 XpressMusic vb...)

Sponsorlu Bağlantılar

servet4601

Üye
en güzeli orjinal nokia maps arkadaşlar sorunsuz çalışıyor ve çok hızlı

samet4200

Üye
ya arkadaşlar bu maplaoderı pcye indirdiğimizde kurarken ilk çıkan hatayı nasıl gideriyoruz bi türlü gideremedim yardımcı olursanız sevinirim

erenceset

Üye
eline koluna sağlık + rep

mcalic

Üye
selam arkadaslar bende 6210 navigator var harita yuklemeek istedim ve sizin gosterdiginiz yolu takip ettim ama sonunda hata veriyor.. yardımcı olursaniz sevinirim veya baska biyerde bulabilirmiyim harita felan?

Erman_07

Üye
tesekkkurlerrrr

Quann

Üye

Arkadaşlar bende N96 var. Ben yükledim çok büyük bir özelliği yok ama o kadar çok yüklemek istiyorsanız nasıl yükliyceğinizi anlatıyım. İlk önce şu programı indirin ve yükleyin işte link:
Sonra Türkiye ve dünya haritalarının dosyalarını yükliyceğin Map Loader ı yükleyin İşte link:
Bu işlemler bittikten sonra İlk yüklediğiniz programı açın yani maps updater ı, telefonunuzu pc suite modunda pc'nize ne bağlayın ancak kablo ile Nokia (N96, N79, N78, vb..) yazdıktan sonra işlem başlıycak 5 dk sonra telefonunuzda Nokia Maps 3.0 yüklensin mi evet devam devam diyceksiniz yükleme en az 10 dk sürüyor bittikten sonra eski harita dosyalarını silicek ve işlem bitti bu programı kapatın kabloyu çıkarın telefonu kapatın 2 dk sonra tekrar açın bu arda Maps Loader ı açın Waiting For Device yazıcak yine telefonunuzu pc Suite modunda pc'nize bağlayın açıldıktan sonra hangi haritayı yükliycekseniz avrupa daki ülkeler yada asya örneğin Fransa haritası yükliycekseniz yanındaki + işaretine basın ve download deyin o kadar başka birşey yok :oke: :yuru N96 da denenmiştir. Not: alıntı değildir.

ANLATTIGININ aynısını yaptım. 2.00 olan maps surumu 3.00 oldu fakat sımdı GPS e baglanmıyor... hemde hiç hemde saatlerce. hemde orjınal N96 :nono:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

only2960

Üye
n96'ım saatlerce açık havada gps bulup konumluyamıyor.. arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm...

fazer

Üye
arkadaşlar 6220c kullanıyorum. şu an telefonumda, GARMİN XT 5.0, ROUTE 66 MOBİLE 8 VE NOKİA MAPS kurulu. üçü arasında en iyisi ve GARMİN ve bedava. S603V tabanlı tüm tellere oluyor.

mehmetuzman

Üye
tşk hocam

oguz96968

oguz96968

Üye
n86 da olur mu?

bmwzx5

Üye
arkadaşlar bu program n95 oluyor mu

astrobiyolog

Üye
Selam bende 6210 navigator var ovi map i bahsettiginiz gibi yukledim ama lisans soruyor.. bir adrese gitmek istedigimde de internete baglanmak istiyor baglanmayinca navigasyonu kapatiyor ne yapmam lazim tesekkurler

aliakbulut86

Üye
boşuna indirmeyin. ovi maps çıkıcak karşınıza. millet ücretsiz navigasyon istiyor bunlar hala paralı şeyleri paylaşıyolar. hayret bişey ya. nokia map updater onu bizde biliyoruz.

zirk32

zirk32

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

boşuna indirmeyin. ovi maps çıkıcak karşınıza. millet ücretsiz navigasyon istiyor bunlar hala paralı şeyleri paylaşıyolar. hayret bişey ya. nokia map updater onu bizde biliyoruz.
kardeş ovi haritaların bedava olanı şimdilik sadece bazı modellerinde var diye biliyorum ben

sakinkasırga

Üye
teşekkürler

ercan34600

Üye
bilgi için tşk

merkez-1

Üye
Teşekkürler.

fenomen5756

fenomen5756

Üye
S.A ...
kardeş bnm telf. n79, bunun harita programı-(GPS verisi) uzun yolculuklarda işime yarıyor ama, merkezde, küçük sokaklarda kullanamıyorum... yani haritada sokaklar ayrıntılı bi şekilde yüklü değil.... yani burası büyük şehir olmadığı için galiba... BU VERDİĞİN PROGRAMLARLA İŞİMİ GÖREBİLİR MİYİM.... elimizdekinden de olmayalım :DD
(burası ELAZIĞ :)

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
ne yaptıysam pc den bağlanıp haritaları indirip telefona atamadım bi türlü ya ovi suit teli görmüyor ya da cihazdaki harita verileri okunamadı diyor denemediğim pc de kalmadı hem ev hem işte denedim olmuyor
acaba en son tr haritası ve ses dosyasını upload edebilecek biri var mı varsa çok iyi olacak.

Üst Alt