brader sen önce biraz yol almalisin yani cok geridesin
ben nokia navisini yaklasik 6 aydir kullaniyorum köln-düseldorf-leverkusen arasinda hic bir sikinti yok gecen nokia 3betayi kurdum oda calisti hemde cok güzel ama henüz beta oldugu icin ses yoktu bende sildim eskisini yükledim
sende iyi calis
arkadaşlar merhaba kesin ve net yanıt veriyorum telefonum n95 hac li ve bu program gerçekten tam sürüm yani verdiğiniz noktalara sizi götürüyor sadece harita üzerinde takip etmiyor ama garmini tercih ederim sadece yazılar bunda daha kaliteli ama genede garmin ayrıca programı bize veren arkadaşada teşekkürler
ya bende e51 var yükledim ama uyduyuda görüyor bluetooth gps cihazım var fakat rotayı veriyorum yarım saattte bi rotayı hesaplayıpta çizemiyor başka böyle sorun yaşayan varmı
kardeş bu şimdi tam sürümm ü yani hiçbir şekilde kapanmayacakmı birinci sorum ikinci sorum ise çevirm içi arıyor felan diyor adres arayınca o azman da internete giriyor şimdi ben interneti kapatıp yol tarif ettirebilirmiyim.ettirebilirsem interneti nasıl kapatabilirim ?
ben bu programı bugün güncelledim ukrayna ve turkiye için ama ukraynadaki tüm detaylar silindi,şimdi ukrayna bomboş bir harita olarak görünüyor..nasıl iştir anlamadım...güncellemeyi geri nasıl silebilirim bilen varsa yazsın lütfen ocmah-78@hotmail.com