nokia mağazadaki Türkiye Tv programı

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
kanallar cepnet ıle ızlenmıyor sıstem hatası verıyor

akrep12

Üye
arkadaslar 5800 xm kullanıyorum tv uygulaması bende yuklenmıyor. qt 4.07 istiyor.oysa ki bende yüklü.4.8 yüklemeye çalıstım güncellestirme hatası verdi. acaba 5800 qt 4.8 desteklemiyor mu.qt 4.07 yukleme yaparken SWI error0!:\private\10202D56\\packages... gibi bir hata da aldım onla mı ilgili.yardımlarınızı bekliyorum

akro72

Üye
ücretsizken indirdim kurdum. Fena değil bazı kanallar olmasına rağmen çalışmıyor. Oviden indirdiğim için setubu herhalde yok.

akrep12

Üye
arkadaslar 5800 xm kullanıyorum tv uygulaması bende yuklenmıyor. qt 4.07 istiyor.oysa ki bende yüklü.4.8 yüklemeye çalıstım güncellestirme hatası verdi. acaba 5800 qt 4.8 desteklemiyor mu.qt 4.07 yukleme yaparken SWI error0!:\private\10202D56\\packages... gibi bir hata da aldım onla mı ilgili.yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar sorunuma yardım edecek kimse yokmu

sinanorta

sinanorta

Üye
evet hocam cfw kullaniyorum.cfw de olmuyormu acaba

Bazı CFW'lerde QT sorunu vardır ve bu sorunu çözemezsin. Ya QT'si çalışan bir CFW yada orjinal yazılım...Başka çaren yok ne yazık ki.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Bu pro'nun ücretsizi var mı eliniz de :? :(

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
    Konu Sahibi
hayret. Kimsede yok

mehmet022

Üye
o pro qt quic comp. for symbian bileşeni istıo ama inmıo

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Internette bazı sitelerde var Ram dosyalarını indirip izleyebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Alın bunu indirin ve Show tv'yi izleyin indirdikten sonra dosyaya direk tıklayın.

warriorname

warriorname

Üye
Sanırsam C5-03 için Qt Quick Components yok.Bu yüzden Türkiye Tv C5-03'te çalışmaz.

- - - Eklendi - - -

Ama Furkan kardeşimin önerdiği yerlere girerek teker teker izleyebilirsiniz..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yükle Qt'yi .

Üst Alt