Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır?

skynet

Üye
Bunu öğrendiğim iyi oldu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalniz rom yuklerken elektrikler gitmesi biraz tehlikeli iştir. Telefonunuzun romu zarar gorebilir. Gerci nokia cihazlarda pek rastlanmayan bir olay ama yine de uyarayim.

ses kısma ve güç tuslarına basarken usb çıkarmısmı olmamız gerekiyor 2.olarakta elinizdeki dosyaları rm-821e atın demişsiniz hangi dosyaları pek anlayamadım

Konu Sahibi

ses kısma ve güç tuslarına basarken usb çıkarmısmı olmamız gerekiyor 2.olarakta elinizdeki dosyaları rm-821e atın demişsiniz hangi dosyaları pek anlayamadım

Hayır çıkarmayacaksınız, USB takılı durumda olacak.
Eğer daha önceden NSU ile dosyaları indirmişseniz zaten doğru dizine ve olması gereken klasörün içine indirmiştir.
Sizin orada herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.

Eğer RM-821'de olması gereken Rom dosyalarını daha önceden indirmemişseniz konudaki linkten indirebilirsiniz.
İndirdikten sonra RM-821 klasörünü aşağıdaki gibi Products klasörünün içine atacaksınız.

C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821

Tepkiler: cmptrengineer

ÖEY

Üye

Böyle bir alıntı yapmak var mıdır yahu İnsaflı olun biraz, foruma mobilden girenlere tam bir ölüm oluyor böyle uzun alıntılar yapmak.

Tepkiler: OttomaN TigeR
Böyle bir alıntı yapmak var mıdır yahu İnsaflı olun biraz, foruma mobilden girenlere tam bir ölüm oluyor böyle uzun alıntılar yapmak.
çok biliyonuz siz site cok faydalı ama arayüzünden nefret ediyorum sor ki kısa alıntı yapmasını bılıyormusun hyr aslında mantıken kodun ıcındekı alandan gereksız yerler sılınebılırdı ama olsn

- - - Eklendi - - -

çoooook tesekkur ederım senın sayende yaptım su laneti aylardır herkesin dilinde bir nsu ncs yok ota tekrar tesekkurler

Tepkiler: bulutsuzgece
Ya Nokia Lumia Cihazlarına Başka ülkenin Romu Atılmıyormu? Mesela Benim Telefon Iraq. Türkiyenin Romu atamıyorum? Startda beklyiro sonra hata veriyor?

Edit: Atılıyormuş

Son düzenleme:

saynesim

Üye
her şey tamam 1020 Flash dosyalarını görmüyor

sekajmer

Üye
desteklenmeyen rm diyor kafayı yicem ya l 820

skynet

Üye
Peki NSU ile oluyor mu ?

ko4fun

Üye
lumia 920 siyah gdr 3 rom nerden bulabiliriz acaba

arkadaslar hersey tamam ama lumia 1020 icin turkcell romdan eu-tr variant romuna gecmaya calisiyorum, ama programming sadece telefondaki romu goruyor, ayni klasordeki variant rom gorunmuyor, ayrica cihaz takili degilken romu hic gormuyor

degerli arkadaslar bu uygulamadane dil destegide gelirmi

06wigi06

Üye
Bende lumia 820 var telefon hiçbir tepki vermiyor ses ve görüntü duğmesiyle açılmıyor şarja takıyorum hiçbir yazı çıkmıyor. Bu işlemi telefonuma yapabilir miyim yoksa açılması mı gerek ilk başta telefonun

Konu Sahibi

Açılmasına gerek yok.

Tepkiler: 06wigi06