Nokia Lumia928 sayfasını güncelledi ve yeni bir video yayınladı

PureFood

Üye
Videoyu şimdi izledim, aga teknoloji lideri olmak zor iş

gkcll

Üye
video yıu göremedim abi

Valla gerçektende zevkler ve renkler tartışılmaz ama 920'nin tasarımı bana daha güzel geliyor. Köşelerin yuvarlatılmasını sevmiyorum, öyle yapınca cihazlar iphonlara benziyor sanki :P . Birde gövdenin inceltilmesi kırılgan görünümünü arttırıyor gibi hissediyorum. Geçen bir S3 aldım elime tutarken korktum, elimde kırılacak gibiydi :P Yani incelticez incelticez diye de kraker misali telefonlara kayıyorlar abartmasınlar diyorum Hani kredikartı misali bişi yaparlarda onu cüzdana sokabilirsek tmm. Ama acil aramalarda ona ulaşmakta problem kardeşim. :P Ben şuanda telefonu hızla cebimden çıkartırken korkmuyorum. Erkek adamın telefonu böyle olmalı sanki ha?

PureFood

Üye

Zor. Nokia kamera konusunda diğerlerine vurdukça vuruyor. Sağlamlıkta da. Ama uygulama ve kullanışlılık konusunda eksikleri var.

Düzeliyor ya bak youtube geldi 4sq iyileşti bir nebze de az daha sabretcez

Benim cihazın üstüne verirlerse alırım.

Tepkiler: PureFood

Sensation

Emekli Yönetici
[video=youtube;8EUDTYeREak]http://www.youtube.com/watch?v=8EUDTYeREak[/video]

Tepkiler: Web Designer ve OttomaN TigeR
benim kayıtlarda ses performansı süper ama.

orian

Üye
İphonenun kamerası Bi işe yaramaz ben i Phone nun 3gs ini de 4 u de kullandım şimdi arkadaş 5 i kullanıyor Bi yere gidince özellikle akşamları, kanka sen çek daha iyi çıkıyo diyo

bycoo32

Üye
gerçekten çok şık duruyor

hoparlör'ün sesi kısıkmış bende diyorum lumia'dan neden ses çıkmıyor.

Tepkiler: Web Designer

fk555897

Üye
İphonenun kamerası Bi işe yaramaz ben i Phone nun 3gs ini de 4 u de kullandım şimdi arkadaş 5 i kullanıyor Bi yere gidince özellikle akşamları, kanka sen çek daha iyi çıkıyo diyo

iPhone 5'in kamerasını beğenmediğine göre sanırım üstün bir teknolojiye sahip bir yerde yaşıyorsun.