Nokia Lumia1520 Basın Görseli sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
Geceleyin resim ekleyemem ama zamanım olursa galaxy s, note falan hepsinin resimlerini eklerim alt alta. Bütün tasarımlar aynı. Hatta ATIV S bile aynı tasarımda. Note 3 tanıtıldı o da aynı tasarımda. Yeter artık hakikaten. :)

lumialarda çoğu zaman aynı ama kamera, Nokia logo,mikrofon,köşeli,köşesiz olarak değişiyor.
galaxy y den tut s4 e kadar aynı :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Haber&Bilgi Için Teşekkürler.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Çok güzel tşk

Samet.25

Bunu söyleyen bir Samsung kullanıcısı olaya bak :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım söyler misin Samsung'un hangi telefonu özgün tarzda ? Galaxy S'ten beri adamlar sürekli yerinde sayıyor tasarımda.

samsung kullanmamla ne alaka iphone kullansamda ayni yorumu yazacaktin yorumumda samsung u savunmadim bisey yapmadim samsung da ayni s serisi hep ayni tasarim objektif bi sekilde yorumumu belirttim herkesin zevki farkli samsung kullanmamim nedeni fiyati uygun geldi aldigim zaman lumialar cikmamisti tanidiktan aldim baska model yoktu vsvs

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Fiyatı bakalım ne olur umarım yıl başına kadar gelir bir bakalım ocak şubat sarkmasın

m542tf

m542tf

Üye
Doların fiyatı yüksek umarım düşer

mesutcinik

mesutcinik

Üye
dolar böyle 2 lira üzerinde seyrederse zor gibi gözüküyor gerçekten ya

m542tf

m542tf

Üye
2 tl altında olsa keşke

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Olsa süper olur şunu söylim nokia nın ucuz telefon politikası deniliyordu ya belki 1700 1800 iyi olur

o politikayı artık Microsoft belirliyor ama değişeceğini zannetmem. Fiyat olarak tahmin yürütmek zor. Zira cihaz quad core olacak ama snapdragon800&600&400 hangisi olacak belli değil. Bu da fiyata etki eder mutlaka.

m542tf

m542tf

Üye
920 1649 tl olarak çıktı

1020 1749 tl duyrulan fiyat

1520 1849 tl bence böyle olur
sizce olabilir mi?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Nokia adı kullanılır mı acaba ? :dry:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
snapdragon800 iyi olur herhalde en gelişmiş ve hızlı olanı o öyle bir telefon a bu gider

fk555897

fk555897

Üye
Sanırım bu telefon phablet olacak.

SheFy

SheFy

Üye
5.5" daha ideal olurdu sanki. Tabletler 7" ten başlıyor. Arada 1"fark kalmış :)

pissed26

pissed26

Üye
şahsi fikrim bu kadar büyük bi telefon alınmaz arkadaş kullanım kolaylığı diye bişeyde yok kocaman telefon al note2yi vur buna :)

Üst Alt