Nokia Lumia1520 Basın Görseli sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

sekajmer

sekajmer

Üye

AMOLED olma ihtimali yüksek ancak henüz net bir bilgi yok.

6 inç olacak. Donanım şimdiye kadar ki Lumia serisinden daha yüksek olacak.
4 çekirdekli işlemci, 1080p çözünürlük, daha yüksek GPU ve 2 GB civarında RAM beklenen özellikler arasında...

sonunda yüksek donanım :)
gdr3 ile gelecek o zaman .
piyasaya ayak uyduracak artık

• Beğen
Tepkiler: komando04
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
925 in tipi hosuma gitmisti bu da ona benzemis bi de ekrani biraz büyüyünce daha hos durmus 26 eylül gelse bir an önce :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
quad core chipset hemen hemen kesinleşti. Ayrıca cihazda 13mp'lik bir kamera kullanılacakmış.

saynesim

saynesim

Üye
Tuşu ortalmalarının sebebi ekran büyük olduğu için tek elle rahat kullanılsın diye düşünüyorum ve güzel olmuş bence 1020 beklerken beni bunu alacağım gibi görünüyor

• Beğen
Tepkiler: n000k
kursat99

kursat99

Üye
26 Eylülde tanıtılacağına göre en geç 10 Ekime kadar dünyanın herhangi bir yerinde satışa çıkar. Eğer Nokia (yada Microsoft) önceki şekilde uyuşukluk yapmazsa en geç Kasım ortasına kadar GDR3 e kavuşuruz. Ha bide Nokia/Microsoft Türkiye de hızlı olmalı.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Evet, 925 gibi güzel tasarımı var. :oke:

goktas19

goktas19

Üye
Diğer telefonlarla yarışa bilmesi için Snapdragon 800 lazım bence 1080p, 2 GB RAM, AMOLED HD ekran , beklentilerim bunlar olursa 1020 yi beklemekten direk vazgeçerim :d: :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
26 Eylülde tanıtılacağına göre en geç 10 Ekime kadar dünyanın herhangi bir yerinde satışa çıkar. Eğer Nokia (yada Microsoft) önceki şekilde uyuşukluk yapmazsa en geç Kasım ortasına kadar GDR3 e kavuşuruz. Ha bide Nokia/Microsoft Türkiye de hızlı olmalı.

bu Ekimin sonundan önce piyasaya çıkmaz. Hele ki Türkiye'ye Kasımdan önce gelmez. Zaten Ekim ayında Lumia1020 gelicek.iki üst seviye cihazı birbirleriyle yarıştırmazlar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
gerçekten güzel cihaz hele ekrandaki 6 sütun bence çok güzel duruyor donanım olarakta güzel giydirilirse tadından yenmez bu telefon :good:

kursat99

kursat99

Üye

bu Ekimin sonundan önce piyasaya çıkmaz. Hele ki Türkiye'ye Kasımdan önce gelmez. Zaten Ekim ayında Lumia1020 gelicek.iki üst seviye cihazı birbirleriyle yarıştırmazlar

Sen daha iyi bilirsin abi de... Ne biliyim 1020 tanıtıldıktan 1-2 hafta sonra biyerde satışa çıkmıştı. Neyse GDR3 geç gelmesinde... :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sen daha iyi bilirsin abi de... Ne biliyim 1020 tanıtıldıktan 1-2 hafta sonra biyerde satışa çıkmıştı. Neyse GDR3 geç gelmesinde... :)

bu cihazin tanitim tarihi 26Eylul olarak kesinleşmedi ki:D

kursat99

kursat99

Üye
Oo abi :D tahminler tutsun bari. Ben ve birçok kişi için bu cihaz çokta önemli değil. GDR3 geç gelmesin yeter. Amber de 925 etkinliğinde tanıtılmıştı buda öyle olur inşallah :D

m542tf

m542tf

Üye
kasımda tanıtılır ocak sonunda bize gelir

kursat99

kursat99

Üye
Artık bu konularda Microsoft-Nokia Türkiye'nin bir şeyler yapması lazım. Tam bilmiyorum belki bu konuyla bunların alakası yok direk olarak Nokia Global bu işleri hallediyo ama Turkiyeye böyle geç gelmesin her şey. 925 Mayısta tanıtıldı Eylülde geldi.

Samet.25

hep ayni tarzda yapiyolar kullanicilar sıkılabilir

PureFood

PureFood

Üye
hep ayni tarzda yapiyolar kullanicilar sıkılabilir

Bunu söyleyen bir Samsung kullanıcısı olaya bak :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım söyler misin Samsung'un hangi telefonu özgün tarzda ? Galaxy S'ten beri adamlar sürekli yerinde sayıyor tasarımda.

sekajmer

sekajmer

Üye

Bunu söyleyen bir Samsung kullanıcısı olaya bak :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım söyler misin Samsung'un hangi telefonu özgün tarzda ? Galaxy S'ten beri adamlar sürekli yerinde sayıyor tasarımda.

bende diyecektim vazgeçtim ve htc de öyle boyayıp boyayıp satıyor.
ama bunu bir tartışmaya çevirmeyelim.

kursat99

kursat99

Üye
Geceleyin resim ekleyemem ama zamanım olursa galaxy s, note falan hepsinin resimlerini eklerim alt alta. Bütün tasarımlar aynı. Hatta ATIV S bile aynı tasarımda. Note 3 tanıtıldı o da aynı tasarımda. Yeter artık hakikaten. :)

Üst Alt