Nokia Lumia Windows Phone Türkçe dil desteği gelmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Türkçe yok derken menü falan yabancımı
yok artık ya lumia hayal olur

besim.farhan

besim.farhan

Üye
hakaret bu resmen. Neyimiz eksik diğer diller ve ülkelerden? Yapacakları ufak bir dil dosyası yükleyip seçenek eklemek. Şu an çok bozuldum ve dünyanın en kral en kaliteli telefonu bile olsa almamam için çok çok kuvvetli bir sebeptir bu. Dilim türkçem benim herşeyim ona saygısı olmayanin yoktur değeri gözümde. Not. Olaya duygusal yaklaşmıyorum ve çok zoruma gitti..
(iyice saçmalamışlar türkiye onlar için çok iyi bir pazardı..)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hakaret bu resmen. Neyimiz eksik diğer diller ve ülkelerden? Yapacakları ufak bir dil dosyası yükleyip seçenek eklemek. Şu an çok bozuldum ve dünyanın en kral en kaliteli telefonu bile olsa almamam için çok çok kuvvetli bir sebeptir bu. Dilim türkçem benim herşeyim ona saygısı olmayanin yoktur değeri gözümde. Not. Olaya duygusal yaklaşmıyorum ve çok zoruma gitti..
(iyice saçmalamışlar türkiye onlar için çok iyi bir pazardı..)

Kardeşim Lumia 920, 820 ve sonraki gelecek tüm WP8'li telefonlarda Türkçe desteği olacak.
Kim diyor sana Türkçe yok diye.
Her yere yazmışsın bir de işin aslını bilmeden :hmmm

hidayet02

hidayet02

Üye
Bence Bu Konu Kilitlenmeli Yada Silinmeli. Yoksa 2 inci Nesil Lumia Telefon Alacak Olanların Aklı Karışıyor...

enterneoll

enterneoll

Üye
Wp7 de neden türkçe desteği yok ve bu arada türkiyeye geldimi wp7li telefonlar ?

hidayet02

hidayet02

Üye
Windowsphone7'li telefonlar wp7,8 tango ile birlikte Türkçe desteği alacak.

...Ve Windows Phone 7'li Telefonlar Türkiye'ye Gelmedi, Geleceğine Dair Resmi Bir Açıklamada Yok.

Türkiye'ye Gelecek Telefonlar Şimdilik Windows Phone 8'li Telefonlar Olacak.

... Ve Windows Phone 8'li Telefonların Hepsinde TÜRKÇE DİL DESTEĞİ VAR...

-Hocam Sadece Mesajını Arkadaşları Bilgilendirme Amaçlı Alıntı Yaptım. Başka Bir Nedeni Yok:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windowsphone7'li telefonlar wp7,8 tango ile birlikte Türkçe desteği alacak.

kesin degil. Wp7.8'in icerigi henuz tam olarak bilinmiyor. Fakat internette dolaşan dedikodulara gore microsoft bu ayin sonunda lumia900'e ozel wp7.8 guncellemesi yayinlayabilirmiş. Cunku amerikada buyuk bir lumia900 kullanici kitlesi var ve onlar uzerinden yapacagi reklami parayla bile yapamaz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"WP7'li (Lumia 900, 800, 710, 610 gibi) telefonlar Türkiye'ye Gelmeyecek"
Ancak önümüzdeki günlerde bir güncellemeyle Türkçe dil desteği gelir mi bilinmez?
Yurtdışından almış olan arkadaşlar eminim güncelleme konusunu takip ediyorlardır.

Ancak elinde WP7'li telefon olmayan arkadaşların, sanki WP8'de de dil desteği yokmuş gibi durmadan bu konuyu hortlatmasına ve kafa karıştırmasına gerek yok bence.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

...Ve Windows Phone 7'li Telefonlar Türkiye'ye Gelmedi, Geleceğine Dair Resmi Bir Açıklamada Yok.

Türkiye'ye Gelecek Telefonlar Şimdilik Windows Phone 8'li Telefonlar Olacak.

... Ve Windows Phone 8'li Telefonların Hepsinde TÜRKÇE DİL DESTEĞİ VAR...

-Hocam Sadece Mesajını Arkadaşları Bilgilendirme Amaçlı Alıntı Yaptım. Başka Bir Nedeni Yok:)
Açıklama için teşekkür ederim Hidayet. Ben wp7'li cihazların gelmeyeceğini biliyorum fakat 7.8 tangoda ile Türkçe dil desteğinin olacağı aklımda kalmış. Neyse hatanın neresinden dönersek kardır bilgilendirme için tekrar teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konu hakkinda gerekli bilgilendirmeler yapilmiştir. Gereksiz mesajlarla kimsenin aklini kariştirip polemik cikartmaya gerek yok :locked:

Üst Alt