Nokia Lumia Windows Phone Türkçe dil desteği gelmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Windows Phone Türkçe dil desteği gelmeyecek
Uzun zamandır yılan hikayesine dönen Nokia Lumia Windows Phone Türkçe dil desteği ile ilgili haberleri takip etmekten biliyoruz ki siz de, biz de bıktık. Ama artık net bir şeyler var.

Nokia Lumia 800 uzun süredir çok yakında etiketi ile Nokia Türkiye sayfasında yer alıyordu. Yakın zamanda ise Nokia Pureview 808 akıllı telefonu ile Lumia 800 tanıtımını kaldırdı. Daha önce biz de Nokia İngiltere ile iletişime geçmiştik ve sizler için Türkçe dil desteğine dair bir haber almayı umut ettik ve aldık da. O haberin detaylarını buradan okuyabilirsiniz. Fakat aldığımız haberler doğru çıkmadı ve Nokia Lumia Windows Phone serisi Türkiye’ye Türkçe dil desteği ile gelmeyecek.

Bugün forumlarımızda yer alan bir uyarı sonucu keşfettiğimiz bir ipucu sonucunda, N okia Lumia 710 için hazırlanan Türkçe kullanım kılavuzunu , Nokia Türkiye sitesinden indirip inceleme şansı yakaladık. Maalesef kılavuzda yer alan ve aşağıdaki resimde göreceğiniz uyarı ile artık Türkçe dil desteğinin gelmeyeceği kesinleşmiş oldu.

Doğrusunu söylemek gerekirse şaşırmadık, çünkü Nokia Türkiye daha önce Lumia 800 için de kullanım kılavuzlarında Türkçe anlatım ve İngilizce menü dili kullanmıştı. Üzülerek bildirdik fakat aylardır beklediğimiz durum maalesef böyle. Artık baharımız WindowsPhone 8′e kaldı. Görüşmek üzere.

Kaynak : http://www.wincomin.com/2012/05/30/nokia-lumia-windows-phone-turkce-dil-destegi-gelmeyecek/

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Geçmiş olsuuuuuuuuun...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Kötü oldu hünkarım hayallerim yıkıldı dersem yeridir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Şaka mı bu be.

cyber

cyber

Üye
hııııı anlamadım

Türe

Türe

Üye
Nokia'dan elde var 2. Böyle gitmeye devam etsinler görücem ben onları ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
lumia almam bende :P: yok la ingilizce biliyorum az buçuk almanca alanyadayız hani (h)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ya benim bugün yarın Lumia 900 Alıncak.
Dil gelmezse ingilizcede kullanırım sorun yok ama. Türkçe bi başka olur ya.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sağlık olsun :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan elde var 2. Böyle gitmeye devam etsinler görücem ben onları ;)

3 oldu.
1 symbian destek kesildi.
2 meego projesi tasfiye edildi. (bana göre en büyük hata)
3 lumia ile çıta yükseldi ama türkiye gibi bir pazarı yok saydılar türkçe dil desteği olmadan lumialar yalan olur nokiada bu pazarda talan olur.

- - - Eklendi - - -

hııııı anlamadım

anlamayacak bir şey yok. Nokia lumia serileri kısaca yalan oldu. Türkçe dil yoksa kimse kolay kolay wp telefon almaz.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Türe

Türe

Üye

3 oldu.
1 symbian destek kesildi.
2 meego projesi tasfiye edildi. (bana göre en büyük hata)
3 lumia ile çıta yükseldi ama türkiye gibi bir pazarı yok saydılar türkçe dil desteği olmadan lumialar yalan olur nokiada bu pazarda talan olur.

- - - Eklendi - - -

anlamayacak bir şey yok. Nokia lumia serileri kısaca yalan oldu. Türkçe dil yoksa kimse kolay kolay wp telefon almaz.

+1 :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
keşke haberi paylaşan arkadaş o haberin aylar once yapildigini ve bir yanliş anlamadan ibaret oldugunu da yazsaydi. Cunku bahse konu uyari nokia sitesinden kaldirildi.:D

- - - Eklendi - - -

keşke haberi paylaşan arkadaş o haberin aylar once yapildigini ve bir yanliş anlamadan ibaret oldugunu da yazsaydi. Cunku bahse konu uyari nokia sitesinden kaldirildi.:D

• Beğen
Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Ya ya iyi o zaman maşallah :ehe

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Üst Alt