tatlım senin adına gerçekten de çok üzüldüm :/Ya benim bugün yarın Lumia 900 Alıncak.
Dil gelmezse ingilizcede kullanırım sorun yok ama. Türkçe bi başka olur ya.
merak etme seni bıyıklı göremiyecez çünkü kaynak haberi ben de aslar önce okudugumda nokia destek hattından konuyla ilgili bilgi almıştım herhangi bir yanlış anlamaya karşı şirketin sorumlu tutulmaması için önlem olarak koyulmuş bir uyarıydı.zaten uyarıyı okuyunca sanki cihaz Türkiye de satılıyormuş gibi yazmışlarArkadaşlar eğer türkçe dil gelmese ben bıyık bırakacam ama eylülde kesin gelecek adım gibi eminim

Cihaz kilidi kirildiysa turkce dil isteyen bana bildirsin 10 dk da ucretsiz yukleyeyim
Bekleniyordu...evet şimdi yeni bir haber daha geldi. Haklı çıkmaktan nefret ediyorum ama konu doğru çıktı. Lumia serisi 7xx 8xx 9xx serileri türkçe dil desteği gelmeyecek.
Wp8 ile Türkçe dil desteği olacak.
Bu haberi okuyabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/windows-phone-8-ve-nokia-673642.html#post5010004

kilit olayini cozen olmadi henuz
Olmazsa ben çeviririm merak etmeyin![]()

Olmazsa ben çeviririm merak etmeyin![]()

Şimdi benim kafa baya dolu anlamadım.İkinci nesil Lumia'larda TÜrkçe desteği olacak mı?Lumia 920 Türkçe olacaksa sıkıntı yok.![]()
ona ne şüphe abi
- - - Eklendi - - -
ilk wp lerde (900-800 vs... ) Türkçe dil desteği yoktu. Ama wp8 de var. Için rahat olsun kardeşim![]()