Nokia Lumia Windows Phone Türkçe dil desteği gelmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Cana Geleceğine WP türkçe gelmesin daha iyi :D

man20

man20

Üye
saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar eğer türkçe dil gelmese ben bıyık bırakacam ama eylülde kesin gelecek adım gibi eminim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar eğer türkçe dil gelmese ben bıyık bırakacam ama eylülde kesin gelecek adım gibi eminim
merak etme seni bıyıklı göremiyecez çünkü kaynak haberi ben de aslar önce okudugumda nokia destek hattından konuyla ilgili bilgi almıştım herhangi bir yanlış anlamaya karşı şirketin sorumlu tutulmaması için önlem olarak koyulmuş bir uyarıydı.zaten uyarıyı okuyunca sanki cihaz Türkiye de satılıyormuş gibi yazmışlar:ehe

saynesim

saynesim

Üye
Bence kesin gelir kardeşim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:off:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sabırla Ekim 2012...:hmmm

cumalitr

Üye
iyide bu haberin yayinlandigi tarihe bakin 30/5/2012..Bu haber,aslinda haberde degil sadece varsayim ciktiginda wp 7.8 cikacagi bilinmiyorduki tahminimce büyük ihtimal 7.8 ile gelecek türkce dil.resmi olmayan kaynaklarda yanilmiyorsam 180 ülke ve 50 dili kapsayacagi yaziyordu..Ayrica wp8'de 26 ekimde sunulacakmis..

barikatdiss

barikatdiss

Üye
Cihaz kilidi kirildiysa turkce dil isteyen bana bildirsin 10 dk da ucretsiz yukleyeyim

IVI-Elia

Üye
Şimdi benim kafa baya dolu anlamadım.İkinci nesil Lumia'larda TÜrkçe desteği olacak mı?Lumia 920 Türkçe olacaksa sıkıntı yok.:ah

SheFy

SheFy

Üye
eski lumialar burda satılmıyor. Tr desteği olup olmaması bizi pek ilgilendirmiyor olsa iyi olurdu. Ama yeni lumia serisinde tr desteği olacak

ELumia

ELumia

Üye
Wp 8 haricindeki sürümlerde türkçe dil desteği yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Olmazsa ben çeviririm merak etmeyin :kıskıs:

Üst Alt